Rampage PSU alınır mı?

Everest'in başka markaların kaliteli ürünlerini bastığı oluyor ama RGB-1050 modeli için pek iyi şeyler söylenmiyordu, 550 için de değişen bir şey olacağını sanmıyorum. Zalman tercih edebilirsiniz.
 
Merdiven altı marka olduğu için 80+ sertfikasının peşine düşen yok nasıl olsa basıp insanları kandırıyorlar. %100 sahte olduğuna şüphem yok. Ama büyük dünya ölçeğinde markalar ürünlerinde böyle bir sahtecilik yapamazlar hemen ifşa olur.
 
Zalman 550'lik dediğiniz modeli ve konu başında sorduğunuz Rampage PSU'nun linklerini atabilir misiniz?
 
Bende de Rampage var patlar diyenlere bakma ezbere konuşuyorlar ama verimliliği sahte ondan emin olabilirsiniz bir de bu üründen sıkıntı çıksa bir ilgilenmezler diye duymuştum ve 2 ay oldu alalı 1 hafta gayet sessizdi ama ondan sonra orta ile hafif arasında ses çıkarmaya başladı sonuç olarak teknoloji işi şans işidir heleki bu markaları alırsan çok daha fazla şans işidir 3 4 kez elektrik gitti Allah'a şükür sisteme bir şey olmadi 1 kerede düşük akım yaşandı onda da bir şey olmadı ama bu demek değilki süper koruyor biranda tekrar elektrikler gitse gelse ve sen güç tuşuna bastığında ekran gelmesse sistem bile gidebilir ondan dolayı Zalman alman daha mantıklı ama dediğim gibi teknoloji işi şans işi belki Zalmanda da bu durum olabilir ama Zalman'da 1000'de 1 se Rampage'de 100'de 1'dir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı