Rampage Pulsar tuşu kırılması garantiye girer mi?

FNinS

Femtopat
Rampage Pulsar adlı klavyeyi alalı 6 ay oldu. Başlangıçta çok iyiydi ama sonrasında klavyenin sol ok tuşu kırıldı. Şikayetvar.com'da şikayetimi bildirdim ama cevap gelmedi. Vatan Bilgisayar'dan almıştık. Eğer götürürsek yeni bir tuş takımı verirler mi ya da sadece sol ok tuşunu? Eğer girmez, vermezler derseniz hiç beklemeden internetten şekilli keycap almayı düşünüyorum. Başka konulara baktım genelde keycap seti göndermişler ama bu forumdakilerde de ya ASUS var ya Logitech. Rampage o kadar güvenilir mi bilmiyorum, o yüzden bu konuyu açtım. Şimdiden teşekkür ederim.

Sol ok yüzünden garantiye götürülmez bence.

Yarış oyunu oynadığım yüzünden çok mağdurum kaç gündür oyun oynayamıyorum ve hafiften diğer tuşlarda kırılcakmış gibi duruyor. Yani hani plastiği çok torladığında rengi fark etmeksizin beyazlamaya başlıyor ya aynı onun gibi olmuş.
Rampage imajını düzeltmeye çalışan bir firma. Müşteri hizmetlerine ulaşırsanız yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.

Müşteri hizmetleriyle konuşmayı deneyeceğim yarım umarım bir çözüm bulurlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı