Rampage R36 Drop ses yankı yapıyor

Bence ortada iade etmeyi gerektirecek pek bir şey yok dediğim şeyleri yaparsanız hem deneyiminizde ve oyunlarda sıkıntı yaşamazsınız hem de yankı sorunundan kurtulursunuz.
Ses kaydeticisin'de bildiğin müziği'de kaydediyor. Sizde de aynı mı bu arada kulaklığı %50 de kullanıyorum zaten kulaklarıma zarar verdim daha da vermeyim diye.

Ses kaydeticisin'de bildiğin müziği'de kaydediyor. Sizde de aynı mı bu arada kulaklığı %50 de kullanıyorum zaten kulaklarıma zarar verdim daha da vermeyim diye.
Yani ben %70'de kullanırken ses yankı yapmıyor eğer iade etmek istiyorsanız edin birşey diyemeyeceğim.

Merhaba, ben de aynı kulaklığı arkadaşımın tavsiyesiyle aldım. Benimle birlikte 2 arkadaşım daha satın aldı. Onlarda hiç böyle bir problem yokken, bende de aynı sorun var.

Belirtmekte fayda var, ses öyle kulaklıktan çıkan sesin yankısı falan değil. Bariz stereo mix açıkmışçasına ne varsa aktarıyor mic kanalına.

Mikrofonu sökünce de veriyor, kulaklığı çıkarıp sadece 7.1 adaptörü takınca da. Yanında gelen 2x3.5mm to Line adaptöründe de. Üretim sıkıntısı olduğuna eminim çünkü yazılımsal ne varsa ihtimalleri zorlayarak yaptım.

Ben yarın derhal iade etmeyi düşünüyorum. Garip bir tecrübe oldu.
Siz geri verdinizin mi ?

Bende pazartesi almayı düşünüyorum. Rampage SN-RW6 raptor 7.1 ile Rampage R36 drop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

R36'dan önceki kulaklığım SN-RW6 Raptor'du. Ses kalitesi beni tatmin etmişti fakat kulaklık feci şekilde ağrı yapıyordu. Ses kalitesi olarak aralarında pek fark yok, sadece Raptor'da titreşim özelliği olduğu için basslar daha keyifliydi. Oyun performansı olarak ikisi de sanal 7.1 olduğu için pek bir fark hissedemedim ama R36; stereo kullanım özelliği de sunduğu için tercihini ondan yana kullanmanı öneririm.

R36'dan önceki kulaklığım SN-RW6 Raptor'du. Ses kalitesi beni tatmin etmişti fakat kulaklık feci şekilde ağrı yapıyordu. Ses kalitesi olarak aralarında pek fark yok, sadece Raptor'da titreşim özelliği olduğu için basslar daha keyifliydi. Oyun performansı olarak ikisi de sanal 7.1 olduğu için pek bir fark hissedemedim ama R36; stereo kullanım özelliği de sunduğu için tercihini ondan yana kullanmanı öneririm.

Stereo özelliğinde neden kullanmak istiyim bilmiyorum. Artısı nedir bu konuda? Ayrıca bende Raptor un titreşimini çok merak ediyordum ve altın rengi olanını beğenmiştim ama uzun süre kullanıcı yorumlarında boyasının kalkıp renginin bembeyaz kaldığını öğrendim. (2 yılda) Arasında 50 TL fark var R36 daha pahalı. Bende kalite olarak herhalde daha iyidir diye düşündüm.

Stereo özelliğinde neden kullanmak istiyim bilmiyorum. Artısı nedir bu konuda? Ayrıca bende Raptor un titreşimini çok merak ediyordum ve altın rengi olanını beğenmiştim ama uzun süre kullanıcı yorumlarında boyasının kalkıp renginin bembeyaz kaldığını öğrendim. (2 yılda) Arasında 50 TL fark var R36 daha pahalı. Bende kalite olarak herhalde daha iyidir diye düşündüm.
7.1 açık olunca sesler bana daha yayılmış biçimde geliyormuş gibi hissediyorum. Csgo gibi oyunlarda stereo bana daha kullanışlı geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı