Rampage R36 Drop sinir bozucu tıs sesi

Arkadaşlar bugün elime yeni aldığım Rampage R36 drop modeli ulaştı. Kulaklığı jak girişiyle kullandığımda tıs sesi kayboluyor ancak ses seviyesi düşüyor ve 7.1 özelliğini kullanamıyorum. Harici ses kartını taktığımda ise sürekli tıs sesi geliyor. Önceki kulaklığım Logitech G230 modeliydi. O da jak girişliydi onda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorun PC değil mi yoksa kulaklığın ses kartında mı? Ona göre iade edeceğim. Daha önce bu kulaklığı kullanmış arkadaşlar ve yardımcı olabilecek arkadaşlar konuya dahil olursa sevinirim.
Anakart modelim ASUS M5A97.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tıs sesine bir çözüm bulabildin mi?
Kulaklığın sesi aşırı fazla. O kadar fazla ki ensem titriyor. Ses seviyesi 60 ı geçince ses yokken yapmaya başlıyor yoksa zaten duyamıyorsun bile. İl aldığımda sıkıntı yapmıştım ancak şimdi o kadar problem yaratmıyor. Baslı yüksek sesli bir müzik aç 5 dk dinle başın dönmeye başlıyor. O kadar marka kulaklık kullandım bu kulaklığın yanında hepsi halt yemiş. Gerçekten bir kulaklığa 1000 tl vermek çok mantıksız geliyor.

Oyun kulaklıkları hikaye. Sony MDR serisi var alın bir tane kullanın, pişman olmazsınız.
O tür kulaklıkları da kullandım. Hiç rahat değiller. Kafada kibar durması için küçük yapılıyorlar ve bu konfordan baya bir çalıyor. Kulağınızı tam kavrayan hafızalı pedleri olan kulaklıkları tavsiye ederim. Oyun için yapılan kulaklıklar rahat ve kullanışlılar ancak çok pahalı ve ses düzeyleri genelde düşük oluyor. Bozulunca veya yıpranınca üzülen siz olmayın.

O tür kulaklıkları da kullandım. Hiç rahat değiller. Kafada kibar durması için küçük yapılıyorlar ve bu konfordan baya bir çalıyor. Kulağınızı tam kavrayan hafızalı pedleri olan kulaklıkları tavsiye ederim. Oyun için yapılan kulaklıklar rahat ve kullanışlılar ancak çok pahalı ve ses düzeyleri genelde düşük oluyor. Bozulunca veya yıpranınca üzülen siz olmayın.

Bundan bahsetmiştim.

Bu kulaklığın Bluetooth modelini kullanıyorum. Kesinlikle muazzam. Fiyatını sonuna kadar hakediyor.
Herkes bir kulaklığa 1.100 tl veremez kardeşim bu konu altında boş yorum yapma lütfen. Bende o kadar para bayıldım ekipmana. Çünkü bilgisayar başında saatler geçirebiliyoruz ve rahatlık çok önemli. Sırf marka bir ürün diye parayı basıp hyperx kulaklıkta kullandım steel series kulaklıkta. Ama 350 liralık rampage kulaklığında aynı rahatlığı ve kaliteyi fazlasıyla verebildiğini gördüm. Yani sırf marka diye asgari ücretle çalışan birisi 1000 tl ye kulaklık alamaz.

Herkes bir kulaklığa 1.100 tl veremez kardeşim bu konu altında boş yorum yapma lütfen. Bende o kadar para bayıldım ekipmana. Çünkü bilgisayar başında saatler geçirebiliyoruz ve rahatlık çok önemli. Sırf marka bir ürün diye parayı basıp hyperx kulaklıkta kullandım steel series kulaklıkta. Ama 350 liralık rampage kulaklığında aynı rahatlığı ve kaliteyi fazlasıyla verebildiğini gördüm. Yani sırf marka diye asgari ücretle çalışan birisi 1000 tl ye kulaklık alamaz.
Bu konu altına boş yorum mu yaptım? Ben herkes 1000 TL verebilir mi dedim? 3 sene önce almıştım. Şuan bende alamam. HyperX, SteelSeries ile Rampage'i aynı kefeye koyamazsın. Fiyat/Performans olarak Rampage güzel kulaklık olabilir. Drop plus gayet iyi kulaklık ama bir Cloud II değil. İki kulaklığıda kullandım ve kaldı ki bu markaların malzeme kalitesi, teknik desteği Rampage'den 100 kat daha iyi. Bu markalarla Rampage'i aynı kefeye koyman saçma olmuş. Boş yorum yaptığımı düşünmüyorum. Kullandığın kulaklıkta kötü değil. Fiyatına göre güzel fakat bu markalarla Rampage'i kıyaslayıp üstüne aynı kaliteyi fazlasıyla aldım demen yeterince boş bir yorum olmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı