İnceleme Rampage RA-MP65 X-Fuse

Selamlar herkese.
Arkadaşlarım ile Discord üzerinden konuşurken yaz sıcağında HS60 Dongle'a bağlı HyperX Earbuds 2 kulaklığımın mikrofon konumundan dolayı problem yaşıyordum kafamı eğmem gerekebiliyordu. Malum kulak içi kulaklık kendince yeterli bir mikrofonu olsa da ben bu sorunu çözmek istedim.
Evde bulduğum X-fuse olarak geçen Rampage mikrofonu değerlendirmek istedim. Muhtemelen zamanında biri almış. Abim iş toplantıları vb. alıp kullanmamış olma ihtimali yüksek. İlk denemelerimde hiç beğenmemiştim. Kendi gürültü engelleme özelliği falan hoş gelmedi. Bana sesi çok inceltiyormuş gibi, arkadaşlarım 10 yaş küçüldün mü falan diye sormuştu. Ondan sonra broadcast gürültü engelleme kullanarak dip ses olmadan, bence yeterli, beni yormayan masamın monitör klavye arasında konumlandırıp rahatça kullandığım bir mikrofon haline getirdim. Çok mu iyi? Değil. Kötü mü? Değil ama kullanıcı için yeterli, iyi. Ben para vermediğim için benim için sadece performans :D fiyat bilgisi en düşük 1100 TL olarak görünüyor. Alınır mı? Konuya hakim olanlar daha iyi bilir bundan iyisi kesinlikle vardır. Değinmeden geçmek istemiyorum malzeme kalitesi iyi. Garip bir şekilde kötü hissiyat premium değil tabii ki.
Kendimce amatör bir inceleme yaptım. Hatamız olduysa kusura bakmayın. :D

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-06-29 at 10.49.54.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-29 at 10.49.54.jpeg
    246 KB · Görüntüleme: 92
  • ss.png
    ss.png
    99,1 KB · Görüntüleme: 88

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı