Rampage Redsky kasa nasıldır?

Vatan'dan hazır sistem aldığım için beraberinde gelen kasa. Evet fiyatına göre iş gören bir kasa zaten bir kenara koyduktan sonra bir sorun çıkartmaz, üstündeki fanlar çok sessiz diyebilirim, kırmızı led'ler ise çok fazla parlayıp göz almıyor. Ancak kasa'nın sol tarafındaki şeffaf plastik cam çok kalitesiz, kırılmaz ancak fark ettim ki yumusak bir bezle bile silsen kılcal çizikler oluşuyor, gerçi yakından bile baksan çok belli olmuyor ancak yeni aldığın bir şey için sinir bozucu olabilir. Onun dışında memnunum.

Vatan'dan hazır sistem aldığım için beraberinde gelen kasa. Evet fiyatına göre iş gören bir kasa zaten bir kenara koyduktan sonra bir sorun çıkartmaz, üstündeki fanlar çok sessiz diyebilirim, kırmızı led'ler ise çok fazla parlayıp göz almıyor. Ancak kasa'nın sol tarafındaki şeffaf plastik cam çok kalitesiz, kırılmaz ancak fark ettim ki yumusak bir bezle bile silsen kılcal çizikler oluşuyor, gerçi yakından bile baksan çok belli olmuyor ancak yeni aldığın bir şey için sinir bozucu olabilir. Onun dışında memnunum.
Kısaca pleksi.

Bende bu kasayı kullanıyorum genişlik açısından güzel fanları ses yapmıyor fazla, yan camı kötü evet hemen çiziliyor, tavsiyen NZXT S340 veya Phanteks P300 bunlardan birini alırsanız daha iyi olur ama bütçeniz kısıtlıysa Redsky da alınabilir bence.

19.10.2018 Tarihinde vatandan 330küsür tlye aldım,arka bölümündeki kablo gizleme alanı sayesinde hem görüntü olarak çok güzel hemde kasa içerisindeki hava sirkülasyonu oldukça iyi.
Ancak şöyle bir not düşeyim kasanın kapağı açık kullanırken oyunlarda işlemci sıcaklığı 45-50 Derece iken,kasa kapağı kapattığınızda bu değer 60-65 e çıkıyor buda cam kapakta herhangi bir havalandırma deliği bulunmamasından kaynaklı.O yüzden ben açık bir şekilde kullanmaktayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı