Rampage RM-165 27" mi, AOC 27G2U/BK 27'' mi?

korkmaz59

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

27'' bir monitör almaya karar verdim ve bu ikisi arasında kaldım. Sizce sıfır olarak Rampage monitörü mü alsam daha iyi olur, yoksa 1-3 ölü piksel olabilir diyen AOC monitörü mü? Yorumlarınızı ve varsa önerilerinizi bekliyorum. (Bu monitörlerdeki FreeSync özelliği bendeki RTX 2060 ekran kartının G-SYNC özelliği ile çalışır mı?)

Bile bile ölü pikselli monitör almak kalsın. Rampage ise aklımın ucundan geçmez. 1080p 27 inç kullanan biri olarak tavsiyem 2K alın 75HZ bile olsa. Bütçe arttırabiliyorsanız 144'e geçin.

İkincisini kullanıyorum öneririm. Ama buradan ikinciyi almanızı önerecek kimse olduğunu sanıyorum. Bütçen olmadığını varsayarak 2k daha iyi olur demiyorum o fiyata daha iyisi yok. İki aylık kullanım sonrasında yazıyorum :) Birinciyi hiç bilmiyorum.
27' ve 1080p pek önerilmese de pişman oldum demezsin 50-60cm uzaktan bakıyorsan. Şu an 24' olanını alır mıydım diye düşünmüyorum bile.

Rampage monitör bu seviyelerin ürünü değil. Kesinlikle uzak durun. Bütçeye göre AOC 27G2U veya Viewsonic XG2405 monitörleri seçmeniz daha sağlıklı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı