Rampage RM-K45 nasıldır/alınır mı?

Neyse arkadaşlar uzatmayalım. Ben son uyarımı yapıyorum. Galax markası ekran kartı olarak en iyi soğutma üreticilerinden biridir. Ülkemizde eskiden Galaxy olarak bilinirdi sonra ismi Galax oldu. 2 yıldırda aktif olarak mouse klavye kulaklık gibi ürünleri üretmeye başladılar. Kulaklık olarak 200 lira civarında şu an Rampage ürünlerine fark atıyor. Rampage ürünlerinin genelde RGB'si bozulur kronik sorunlu çünkü. Benim 2 tane arkadaşımda var daha 9 ay önce aldı bozuldu hemen. 200 lira çöpe gitti. Diğeri gitti 400 liraya yeni Rampage aldı uslanmıyor işte şu anlık bir sorun yok ama ben incelediğimde çöpten farkı yok. Ülkemizde Rampage'in popüler olmasının sebebi YouTube'daki sponsorluk videoları adam Rampage övmüyor adeta tapıyor. Benim izlediğim 3 YouTuber'da şu an sponsorluklarını yapıyor. Abonelikten çıktım zaten. Ben foruma yeni kayıt olduğumda zaten Rampage alınır mı diye sormuştum. Herkes alınmaz sakın alma gibi cevaplar verince dedim ne oluyor. Fakat haklıymışlar. Neyse burada alıp almamak sana kalmış. İyi günler.
 
Tamam sen mutlu olacaksan sen haklısın Rampage kalitesiz, Galax bilindik ve kaliteli. Ben sadece alınır mı diye sordum ayrıca siz her ne kadar alınmaz deseniz de ben onu alacağım zaten mutlu olacaksan sen haklısın.



Kanka istersen F/P tanımının anlamını öğren sonra başkalarının arasındaki polemiğe karış.



Teşekkürler yorumun için fakat ben 7.1 istiyorum ve 7.1 olmayan kulaklığa o kadar para vermem bunu alacağıma 7.1 Rampage modelini alırım.



Ayrıca Rampage'e karşı ne bu kin nefret?
Kurduğun cümlenin ne başı ne de sonu belli.

Max Rampage fanboyu. :)
 
Bu konu neden her gün hortlayıp duruyor ve kavga çıkıyor? :D
Konunun başında kendisine cevap vermiştim Rampage'ın kalitesiz olduğuna dair. Bana yazdığı cevap ise şu:
kanka istersen F/P tanımının anlamını öğren sonra başkalarının arasındaki polemiğe karış
Yani cevabın alakasızlığına şaşırayım yoksa ben dahil herkesin Rampage'ın kötü olduğunu söylememize rağmen inat edip kafasının dikine gitmesine mi :D

Bakın bende Sosyal'e katıldığım ilk zamanlar Turbox neden alınmaz gibi sorular soruyordum. Mantık ve bilgi çerçevesinde deneyimli arkadaşların cevaplarıyla bende herkes gibi öğrendim hangi markanın ne olduğunu. Ama bu konu sahibi gibi bildiğimi okumaya, aksini söyleyen herkese "Yeter konuştuğun, konu kapanabilir." gibi ithamlarda bulunmadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı