Çözüldü Rampage rm144 aşağı bakıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şahino

Decapat
Daha fazla  
Merhaba aldığım monitör aşağı bakıyor düzleyebilir miyim? Model Rampage rm144.

Dosya Ekleri

• IMG20231224140955.jpg
    IMG20231224140955.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG20231224141004.jpg
    IMG20231224141004.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 48
Çözüm
Hocam ileri geri hareketliymiş şimdi bir videosunu izledim. Ayarlanabiliyor gibi. Eğer çekiniyorsanız inceleme videolarını izleyin. Ben şuna baktım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam ileri geri hareketliymiş şimdi bir videosunu izledim. Ayarlanabiliyor gibi. Eğer çekiniyorsanız inceleme videolarını izleyin. Ben şuna baktım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Hocam vallahi aydınlandim. Aşağı yukarı gidiyor ama sağa sola döncek gibi durmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam vallahi aydınlandim. Aşağı yukarı gidiyor ama sağa sola döncek gibi durmuyor.
En mantıklısı kullanıcı yorumları ve incelemelerine göre hareket etmek oluyor. Youtube her sorun yaşadığımda ilk kontrol ettiğim yerlerden birisi. Kullanım kılavuzu da yardımcı olacaktır. Umarım sorununuz çözülmüştür.

En mantıklısı kullanıcı yorumları ve incelemelerine göre hareket etmek oluyor. YouTube her sorun yaşadığımda ilk kontrol ettiğim yerlerden birisi. Kullanım kılavuzu da yardımcı olacaktır. Umarım sorununuz çözülmüştür.

Çözdüm hocam teşekkür ederim. Biraz korkmadan yapmak lazımmış. Çözüm işaretledim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı