Rampage RMP-600 kullanılır mı?

Evet bununla alakalı verileri alayım o halde. Elinizde veri olacak ama. İç yapı ve testlerini detaylıca bekliyorum. Buyrun. Ben kalitesiz diyorum zaten elimdeki birkaç tane veriye dayanarak onda problem yok. Sizin iddianız "bomba" oluşu.
Koruma yok? Övünülecek bir şey bulamayıp, estetik tasarımla övünülmüş. Fakat ürünün normal bir PSU'dan farkı yok. Normal küp. Peki siz iç yapısı hakkında bir verisi bulunmayan bir PSU'yu neden savunuyorsunuz? O zaman öneredebiliriz?

Peki siz iç yapısı hakkında bir verisi bulunmayan bir PSU'yu neden savunuyorsunuz?

"Ben kalitesiz diyorum zaten" yazmıştım.

Bakın sosyalde bu tarz tabirlerin güç kaynağı kategorisine en ufak bir katkısı yok. Hiçbir güç kaynağı da yapısı gereği patlamaya hazır bir bomba değildir. Siz bunları kullanıcılara söyledikçe, gözleri korkuyor ve galeyana gelip geçmeye değmeyecek kazık fiyattaki modellere geçiyorlar. Sonuç? O model de ahım şahım farklı olmuyor.

Güç kaynağı kategorisinde ne kadar vakit geçirdiğimi sen biliyorsun. "Rampage nasıldır?" konusu açılır, sonra 10-15 kişi gelip "C4" der ve konudan ayrılırlar. Kullanıcı bilgilendirmesi? Yok. Sonra aynı kişileri başka konularda göremezsin. Bu modeller tekrar söylüyorum kalitesiz ürünlerdir. Sadece insanları korkutmayın yeterli. Çünkü tabirler doğru değil. İdareten kullanılmalarında bir sakınca yoktur. Bütçeniz oluşur ve eli yüzü düzgün kaliteli bir ürüne geçişinizi yaparsınız.

Koruma olup olmadığına dair bilgi bile yok. Corsair bile bazı modellerinde korumaları eksik yazıyor sitesinde. Detaylı review ortaya çıktığında en ince detayına kadar görebiliyoruz. Olay koruma olup olmaması değil yani. PSU'lar böyle çalışmıyor ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk arattığımda çıkan 4 tane konu. Tüm markaların başına gelebilecek şeyler bunlar. Şimdi kalkıp bunlara da bomba tabiri mi yapalım? Yoksa düzgünce eksilerini mi sıralayalım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı