Rampage RMP 600 PSU nasıldır?

Segment bilgisayara ait hiçbir markanın hiçbir ürününü almayın.

bomb.PNG

Arkadaşın dediği doğru.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki ben bu PSU'yu 4-5 aydan beri kullanıyorum, bu tarz bombaların patlama süresi ne kadardır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ben bu PSU'yu 4-5 aydan beri kullanıyorum butarz bombaların patlama süresi ne kadardır?

1. soru: Bu bombaların patlama sürersi ne kadardır?

2. soru: Rabbin kim?

Şaka bir yana gerçekten o PSU'yu bir an önce değiştirsenuz çok iyi olur. Her an sisteminiz havaya uçabilir.

Ben size nedenini soruyorum biliyorum PSU kötüymüş ama bir nedende söylerseniz mutlu olurum.

Genel olarak Rampage markası kendi logosunu basip satan bir marka. O Rampage PSU da Çin'den gelme dandik bir PSU. Sertifakaları yok, olduğunu söyledikleri modellerde de sahte sertifika kullanıyorlar.

Rampage RMP-600-80P 600W Power Supply'im bu sizce nasıl birkaç arkadaş kötü olduğunu dile getirdi yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam Rampage den PSU kesinlikle alınmaz. Rampage den alınsa alınsa bütçeniz yoktur 800TL civarı ve altında klavye, kulaklık ve 600TL civarı ve altında Mouse alınır. Rampage ürünleri (PSU hariç) bu fiyatlarda alınırsa şahsen bence gayet F/P ama 1k,1.5k+ gibi fiyatlarda Rampage alınmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı