Rampage ürünler kaliteli mi?

Hocam şimdi konuya şöyle cevap vermek isterim. Kesinlikle marka fanı falan değilim. Hazır konusu açılmışken yazmak istedim. Rampage markasının kulaklık, fare, kasa, PSU vs gibi ürünlerinin hiçbirini kullanmadım. Sadece klavyesini almıştım 3 sene önce falan. Hatta modeli de Rampage r74. şu an her yerde 260₺ gibi bir fiyata satılıyor. Kalite bakımından çok güzel bir klavye. Tuşları tok ve kaliteli. Tuş sesleri de çok güzel. Gece hiç rahatsız etmiyor. Eline aldığın zaman da ağırlığı hissettiriyor kendini poşet gibi hafif değil. Hissiyatı güzel ve tepkimesi de iyi. 3 sene dedim ama 3 seneyi de geçmiştir illaki. Geçen gün Game Booster G25k klavyesini aldım 1 saat kullandım 3-4 tuşunda sorun oldu. Bastığım halde zor yazıyor. Değişime göndermiştim bugün onaylandı ve yenisi geliyor kargoda ayrıca tekrar test edeceğim onu da. Eğer aynı sorun olursa iade edip Rampage marka bir klavye bakacağım. Bu aldığım Game Booster klavye şu anki Rampage R74'ten bir tık daha pahalı. Malzeme kalitesi düşüğün bir tık üstü. Tuşları çok kalitesiz. Gofret gibi duruyor hemen kırılacakmış gibi sanki. Tuş sesleri ve hissiyatı güzel. Klavyeyi elime aldığım zaman poşet kadar hafif bayağı malzemeden çalmışlar. Tek iyi yani 9 farklı renk modu ve üstünde bulunan ses açıp kısma tekerleği. Bunun için almıştım aslında. İkisini karşılaştırdığım zaman Rampage daha kaliteli duruyor. 3 senedir de bir kere sorun yaşamadım taş gibi çalışıyor. Rampage marka ürünler bana göre fena değil gidip de Gamepower, Game Booster, Gamenote gibi markaların ürünlerini alacağına Rampage al daha iyi.
Ben gamenote kulaklığımı araştırıp satın aldım. Şu anda da memnunum. Dediğiniz gibi kullandığınız klavye kaliteli olabilir ancak her ürünü kaliteli olmayabilir.

Rampage kulaklık almıştım hem rahat değildi hem de 3 ay sonra ses azalması oldu. gittim kaliteli bir kulaklık aldım siz kulağınıza yakıştırıyorsanız kullanabilirsiniz.
Ben konuda asla rampage almayacağımı belirttim. Biraz uzun olmuş konu demekki.
 
Ben Gamenote kulaklığımı araştırıp satın aldım. Şu anda da memnunum. Dediğiniz gibi kullandığınız klavye kaliteli olabilir ancak her ürünü kaliteli olmayabilir.

Ben konuda asla Rampage almayacağımı belirttim. Biraz uzun olmuş konu demek ki.

Siz bilirsiniz ben sadece aldığım ürünün kaliteli olduğunu yazmıştım. Rampage ürünleri hakkında da hiç olumsuz yorum yapan görmedim şimdiye kadar. Satış sitelerin de hep güzel puanlar alıyor. İllaki her markanın dandik ürünleri oluyor ama çevremde de biliyorum çoğu tanıdığım insanlar Rampage ürünlerini kullanıyor sistemlerin de hiçbirinden şikayet almadım bunu keşke almasaydım dediklerini duymadım.
 
Siz bilirsiniz ben sadece aldığım ürünün kaliteli olduğunu yazmıştım. Rampage ürünleri hakkında da hiç olumsuz yorum yapan görmedim şimdiye kadar. Satış sitelerin de hep güzel puanlar alıyor. İllaki her markanın dandik ürünleri oluyor ama çevremde de biliyorum çoğu tanıdığım insanlar Rampage ürünlerini kullanıyor sistemlerin de hiçbirinden şikayet almadım bunu keşke almasaydım dediklerini duymadım.
Ben de ilk başta hiç kullanmadığımı belirttim. Ne kadar kaliteli bilemem. Ancak bazı ürünleri kaliteliymiş demekki.
 
Bir tane kulaklığını kuzenimde denedim, alındığındaki fiyatı oldukça ucuzdu ve çevrimiçi oyunlar için "iş görür" seviyede bir performansı vardı. Sonra kendisi bir adet de monitör almıştı arızalı teslim aldı ürünü ve iade verdiler. Uygun fiyatta iş görebilir diye düşünüyorum. Bütçe arttıkça mantığı azalıyor bana kalırsa. Kimse bir Fiat otomobile Mercedes parası ödemez ne kadar iyi olursa olsun.
 
Zamanında kulaklık ve klavyesini kullanmıştım bir süreliğine. Malzeme kalitesi olarak çok kötüydü ama idare etmişti fiyatına göre.
Şuan iki senedir bu markanın sadece mouse padini kullanıyorum. Bi sıkıntısı yok bana.
 
X jammer kulaklık ve klavye kullanıyorum kulaklıktan beklediğimden daha memnun çıktım Valorant gibi oyunlarda harika ses kasabiliyorum klavyede klavye işte düz ışıklı çok bir özelliği yok.
 
Değil.

Rampage furyx kullanıyorum, ciddi anlamda şu ana kadar hiç Rampage almazdım. Fakat çok başarılı kim ne derse desin Rampage gayet güzel ürünler satıyor. Kaliteli bence.

Bu kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Tam olarak nasıl buna vardınız? Ben de Apple ürünlerinin kaliteli olmadığını düşünüyorum mesela.

Hiçbir marka kusursuz değildir her Apple malı kaliteli olacak diye bir şey yok Çin yapımı markalar daha kalitesiz bu mantığa göre 😅 ki zaten bazı şeyler harici öyle.

Hocam şimdi konuya şöyle cevap vermek isterim. Kesinlikle marka fanı falan değilim. Hazır konusu açılmışken yazmak istedim. Rampage markasının kulaklık, fare, kasa, PSU vs gibi ürünlerinin hiçbirini kullanmadım. Sadece klavyesini almıştım 3 sene önce falan. Hatta modeli de Rampage r74. şu an her yerde 260₺ gibi bir fiyata satılıyor. Kalite bakımından çok güzel bir klavye. Tuşları tok ve kaliteli. Tuş sesleri de çok güzel. Gece hiç rahatsız etmiyor. Eline aldığın zaman da ağırlığı hissettiriyor kendini poşet gibi hafif değil. Hissiyatı güzel ve tepkimesi de iyi. 3 sene dedim ama 3 seneyi de geçmiştir illaki. Geçen gün Game booster G25k klavyesini aldım 1 saat kullandım 3-4 tuşunda sorun oldu. Bastığım halde zor yazıyor. Değişime göndermiştim bugün onaylandı ve yenisi geliyor kargoda ayrıca tekrar test edeceğim onu da. Eğer aynı sorun olursa iade edip Rampage marka bir klavye bakacağım. Bu aldığım Game booster klavye şu anki Rampage R74'ten bir tık daha pahalı. Malzeme kalitesi düşüğün bir tık üstü. Tuşları çok kalitesiz. Gofret gibi duruyor hemen kırılacakmış gibi sanki. Tuş sesleri ve hissiyatı güzel. Klavyeyi elime aldığım zaman poşet kadar hafif bayağı malzemeden çalmışlar. Tek iyi yani 9 farklı renk modu ve üstünde bulunan ses açıp kısma tekerleği. Bunun için almıştım aslında. İkisini karşılaştırdığım zaman Rampage daha kaliteli duruyor. 3 senedir de bir kere sorun yaşamadım taş gibi çalışıyor. Rampage marka ürünler bana göre fena değil gidip de Gamepower, Game booster, Gamenote gibi markaların ürünlerini alacağına Rampage al daha iyi.

Şöyle markaları kullanmaktansa hiç almam daha iyi klavyesiz durmayı yeğlerim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı