Rampage X fuse mikrofon gayet iyi

Çok biliyorsun ya sen. Üç kuruş para verdin diye de çöpleri güzelleme bana.

Yerli bir markayı desteklemek lazım çöp demeyin lütfen ayrıca ürünleri sorunsuz çalışıyor ve fiyat performs açısından başarılı herkes pahlı marka alamaz

Yerli bir markayı desteklemek lazım çöp demeyin lütfen ayrıca ürünleri sorunsuz çalışıyor ve fiyat performs açısından başarılı herkes pahlı marka alamaz
Yemişim yerlisini. Desteklemiyorum o dandirik şeylerinizi. Fiyat performans olarak başarılı filan da değil.

Herkes senin zevkine veyahut maddiyatına sahip değil adam alır beğenir kalkıpta Razer'le karşılaştırırsan tabii çöp deriz orası ayrı
Kardeşim anlama sorunun mu var senin? Zevk meselesi mi bu? Ürün kaliteli filan değil. Adam üç kuruş para vermiş diye dandik şeyi güzelliyor anlamıyor musun?

Hayir ben markayı sevdiğim için alıyorum Razer'e de param yetiyordu ama almadım yani
Bile bile paranızı çöpe attınız yani :D
1695760209232.png
1695760256388.png

Kardeşim anlama sorunun mu var senin? Zevk meselesi mi bu? Ürün kaliteli filan değil. Adam üç kuruş para vermiş diye dandik şeyi güzelliyor anlamıyor musun?

Alıp denedin mi güzel kardeşim?
Denemeden bilmeden sırf Rampage yazıyor diye "ya Rampage çöp yaa" yapmanın lüzumu yok
belki de fp ürün bilemezsin

Alıp denedin mi güzel kardeşim?
Denemeden bilmeden sırf Rampage yazıyor diye "ya Rampage çöp yaa" yapmanın lüzumu yok
Ya sen hala konuşuyor musun? Evladım kaliteli filan değil bu çöp işte çöp. Neyini güzelliyorsun? Evet denedim o Rampage çöpünü. Vücudumdan çıkan atıklar gibiydi.
10 liraya hisse filan mı aldınız siz? Yoksa marka mı sizi tuttu "bizi burda savunun" diye?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı