Yakında zaten Rampage'ya da Gamepower marka monitör alacağım o kaliteli dediğiniz markaları kunllanmiyorum genelde zaten daha ucuzu gayet işimi görüyor yani
Hala konuşuyorsun ha. Sen de o markalar gibi çöpsün. Göz ardı eder geçerim. Teknoloji konusunda biraz bilgilen. Özellikle Fiyat/Performans ne demekmiş bunu öğren.
Hala konuşuyorsun ha. Sen de o markalar gibi çöpsün. Göz ardı eder geçerim. Teknoloji konusunda biraz bilgilen. Özellikle Fiyat/Performans ne demekmiş bunu öğren.
Ben F/P demedim okuduğunu anla biraz olabilir dedim bu ürün için konuşuyorum tamam?
Üslubuna dikkat et biraz paranı ben veririm bugünkü marka kötüleme görevin için
Hocam sanırım "Rampage KM-RX9 Cypher" modelini kullanıyorsunuz. Bu klavye ile ilgili bulabildiğim en eski kaynak 5 yıl önce çekilen inceleme videosu. Emin misiniz 7 yıllık olduğuna?
Kendinizi kandırmayın hocam. At gözlüğünüzü çıkarıp bakarsanız anlayacaksınız zaten. Size 2 tane mouse attım attığım mouse tasarımları tamamen çalıntı, aynı kasaydı. Maden bu kadar iyi özellikleri var neden bu kadar ucuz fiyata satılıyor diye bir düşündünüz mü?