Rampage Zenith Pro alınır mı?

Zenith Pro'yu diğer Rampage farelerle kıyaslamak doğru olmaz hocam. Kendisi Dareu A950 Pro'nun kopyası olduğu için gayet iyi ve yeterli bir mouse, hatta kendim de kullanıyorum ama 2.5 da etmez orası ayrı. Arkadaşların önerdiği Darmoshark hem daha ucuz hem de sensör ve mcu bir tık daha iyi. Yine de para sizin tabii, hangisi istiyorsanız alabilirsiniz, adı Rampage olmasına rağmen kötü bir mouse değil.

Zenith Pro'yu diğer Rampage farelerle kıyaslamak doğru olmaz hocam. Kendisi Dareu A950 Pro'nun kopyası olduğu için gayet iyi ve yeterli bir mouse, hatta kendim de kullanıyorum ama 2.5 da etmez orası ayrı. Arkadaşların önerdiği Darmoshark hem daha ucuz hem de sensör ve mcu bir tık daha iyi. Yine de para sizin tabii, hangisi istiyorsanız alabilirsiniz, adı Rampage olmasına rağmen kötü bir mouse değil.

Peki 2200 TL alınabilir mi peki wrait kendi fiyatı gibi ben olası birdurumda her dk telefon la arıyıp uğraşmak istemiyorum İtopya'dan sonra tübe ettim cok fazla uğraştım bir mouse ile 2 ay uğraştım bozuk geldiği halde.

Peki 2200 TL alınabilir mi peki wrait kendi fiyatı gibi ben olası birdurumda her dk telefon la arıyıp uğraşmak istemiyorum İtopya'dan sonra tübe ettim cok fazla uğraştım bir mouse ile 2 ay uğraştım bozuk geldiği halde.
Bence yine değmez, o farenin maks ederi 1700-1800 dür. Hatta ilk çıktığında bu civarlarda satılmıştı ama sonradan fırladı fiyatı. Ayrıca hocam nereden alacağınızı merak ettim, çünkü hiç bir yerde stok göremiyorum ben uzun süredir.

Rampage'nin düzgün çıkardığı ürünlerden biri, tabii encoder sorunları veya malzeme kalitesi hakkında pek bilgim yok, ama bütçenizi çıkarırsanız Scyrox veya bütçenizdeki Darmoshark M3S Max almanız daha iyi olacaktır.

Bence yine değmez, o farenin maksimum ederi 1700-1800 dür. Hatta ilk çıktığında bu civarlarda satılmıştı ama sonradan fırladı fiyatı. Ayrıca hocam nereden alacağınızı merak ettim, çünkü hiçbir yerde stok göremiyorum ben uzun süredir.

Mağazadan

Rampage'nin düzgün çıkardığı ürünlerden biri, tabii encoder sorunları veya malzeme kalitesi hakkında pek bilgim yok, ama bütçenizi çıkarırsanız Scyrox veya bütçenizdeki Darmoshark M3S Max almanız daha iyi olacaktır.

O modeli gördüm hoşuma gitti ama ben elime oturmas ise iade edemceğimden korkuyorum wraitdeki bu mouse bundan daha iyi ondan bir sorun yok ama ben iade hakkında sorun yaşıyorum. İtopya'dan aldım bin pişman oldum 2 ay onunla uğraştım.

Mağazadan

O modeli gördüm hoşuma gitti ama ben elime oturmas ise iade edemceğimden korkuyorum wraitdeki bu mouse bundan daha iyi ondan bir sorun yok ama ben iade hakkında sorun yaşıyorum. İtopya'dan aldım bin pişman oldum 2 ay onunla uğraştım.

Elinizin boyut ölçüsünü ve hangi şekilde mouse kullandığınızı söyler misin?
Bütçen 400 daha çıkar mı bir de?

Elinizin boyut ölçüsünü ve hangi şekilde mouse kullandığınızı söyler misin?
Bütçen 400 daha çıkar mı bir de?

Zorlarsam cıkar kullandığım mouse Gamepower translucent bu bunun boylarında veya biraz küçük olsa da sorun yok ve elimin ölçüsünü nasıl öğreneceğim ki

1744206064050.png

Elinizi bir cetvel veya mezura ile ölçebilirsin, pek bir boyut bilgisi bulamadım mousen hakkında.

Dosya Ekleri

• 1744205977565.png
    1744205977565.png
    51,5 KB · Görüntüleme: 20
O zaman sizin tercihinize kalmış hocam. 2500 hak etmez ama kötü mouse değil. Yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Söyleyebileceğim tek sorunu malzeme kalitesi. Biraz sıkınca gıcırdama oluyor ama kullanıma engel bir sorun olmadığı için 1 senedir gayet memnunum.

O zaman 2000 TL olsaydı alınabilirdi sizin diğeceniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı