Rampage Zenith ZN27OL240 nedir?

Ebes

Decapat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Monitör
Rampage Zenith ZN27OL240
Arkadaşlar merhaba, öylesine OLED monitör piyasasına bakarken Rampage oled monitöre denk geldim. Allah Allah Rampage ve OLED beni şaşırttı dedim. YouTube ve başka sayfalara baktığımda hiç ama hiç bilgi göremedim. Şu anda piyasanın en ucuz OLED monitörü, tabii Rampage gibi bir markayı herkes bilir, 3 ay sonra burn-in sorunu oluşacak bir monitördür diye tahmin ediyorum. İstisnalar hariç, bazen Rampage gibi markadan kaliteli ürünler çıkıyor.

Arkadaşlar merhaba, öylesine OLED monitör piyasasına bakarken Rampage oled monitöre denk geldim. Allah Allah Rampage ve OLED beni şaşırttı dedim. YouTube ve başka sayfalara baktığımda hiç ama hiç bilgi göremedim. Şu anda piyasanın en ucuz OLED monitörü, tabii Rampage gibi bir markayı herkes bilir, 3 ay sonra burn-in sorunu oluşacak bir monitördür diye tahmin ediyorum. İstisnalar hariç, bazen Rampage gibi markadan kaliteli ürünler çıkıyor.
Bende Rampage Zenith Pro mouse var ve gerçekten çok şaşırtıcı. O fiyata PixArt Paw3395 - Nordic 52833 bir mouse + 4k dongle çok iyi. 8 ay oldu hala kullanıyorum. 1600 TL'ye aldım.

Bende Rampage zenith Pro mouse var ve gerçekten çok şaşırtıcı. O fiyata PixArt PAW3395 - nordic 52833 bir mouse + 4K dongle çok iyi. 8 ay oldu hala kullanıyorum. 1600 TL'ye aldım.

Hocam o ürün Dareu A950 Pro'nun logo basılmış hali Rampage değil yani.
Bende Dareu'nun kendi modeli var birebir aynı fareler.

1748099722175.jpeg

Rampage'nin 2 3 ürünü var farklı markaların logo basılmış iyi ürünleri, onun dışı çöp.
Alınmaz o monitör.

Rampage'nin 2 3 ürünü var farklı markaların logo basılmış iyi ürünleri.
Alınmaz o monitör.

Onun bende farkındayım hocam Zenith serisi olarak geçtiği için Rampage dedim. Ayrıca elimde Waizowl Ogm Pro V2 var Rampage ile çok farkı yok.

Bende Dareu'nun kendi modeli var birebir aynı fareler.

Eki Görüntüle 2498060

Rampage'nin 2 3 ürünü var farklı markaların logo basılmış iyi ürünleri, onun dışı çöp.
Alınmaz o monitör.
Eve gidince bende Rampage olanı atayım.

Samsung G6 almak daha garanti bana kalırsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı