Rampage zenıth ZN27OL240 OLED alınır mı?

Bütçe
30000

EmirBey444

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Rampage ZENITH ZN27OL240 27 OLED
Bütçeyi zorlamayacak OLED monitör bakarken gördüm. Sanırım yeni bir model sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
3.nesil qd oled monitör kullanıyorum, bende bu sorunlar olmuyor.

İlk nesil oled monitörlerde belki bazı kişileri tetikleyebilecek sorunlar olabilir.
Dediğim gibi herkeste belirmiyor bu sorunlar. Lg c2 48" ve Msi oled laptop göz yorgunluğu yaşamadan saatlerce kullanıyorum. Biraz daha zaman geçsin oledlerde ciddi değişikler olunca tekrar denerim şimdilik elimdekilerle yetiniyorum.
Bu arada sorun yaşadığım monitör "Alienware aw3225qf" 5 gün kadar kullandım sanırım, sonra iade ettim.
Oled leri seviyorum. Adınıza sevindim iyi günlerde kullanmanızı diliyorum.

Merhaba, o bilgiler yanlış yazılmış satış yapılan sitelerde. Ben bu ürünü araştırıp satın aldım, görüntü kalitesi gayet güzel çünkü LG OLED panel kullanıyor ve OLED panellerde teknik olarak kontrast oranı sonsuzdur. OLED'lerde kronik sorun olan metinlerin etrafındaki sacaklanmalar vb durumlar sebebiyle benim gözümü oldukça yordu bu sebeplerden dolayı iade ettim. Sadece bu OLED değil sanırım son yıllarda piyasaya sürülen OLED'lerle alakalı bana iyi gelmiyor, özellikle qd-OLED'lere hiç bakamıyorum gözlerimi çok aşırı rahatsız ediyor. Halbuki 2022 yılında piyasa sürülülen LG C2 televizyonu ve 2023 yılında satın aldığım OLED ekrana sahip laptopumu severek kullanıyorum. Sonuç olarak Rampage OLED monitörü satın alabilirsiniz garantisi 2 yıl olarak belirtildi, fiyatı ben aldığımda 24bin TL idi. Göz yorgunluğu olayı cok fazla kişide olmuyor. Satın almak isteyenler için yardımcı olmaya çalıştım umarım faydalı olmuştur.

Hocam woled olduğuna nereden baktınız?

Memnun musunuz hocam?
OLED koruma teknolojileri nasıl?
Kendi uygulaması var mı?
Rampage kendi mi uretiyormus yoksa Çin'den bir markaya urettirip marka mi bastırmış.
1 gün kadar kullabildim (bendeki bir sorun nedeniyle, son yıllardaki oled ve ips monitorlere odaklanma sorunum var) iade ettim.
Koruma teknolojilerini bilmiyorum. Oled lerde görüntüyü stabil tutmadığıniz surece sorun olacağını sanmiyorum, ben uzun suredir oled laptop kullaniyorum düşük parlaklikta stabil dursa da sorun yasamadim.
Oled kullandiysaniz renkleri zaten güzel. 2k çözünürlük de yeterli göründü bana.
Kendi uygulaması olduğunu hiç sanmiyorum, kullanim klavuzu zaten yok gibiydi, ben baya araştırdım bulamadim bir uygulama.
Menü basit görünümlü, TR dili yama gibi görünüyor yani Çin cihazlarının TR ye çevrilmiş halini görmüşsünüzdür o şekilde. Menü işlevini yerine getiriyor görselliği önemli değil.
Rampage kendi mi üretiyor bilmiyorum fakat, KTC ürünüyle neredeyse birebir aynı.
Son olarak da 2 yıl garantisi var denildi.

1 gün kadar kullabildim (bendeki bir sorun nedeniyle, son yıllardaki OLED ve IPS monitorlere odaklanma sorunum var) iade ettim.
Koruma teknolojilerini bilmiyorum. OLED'lerde görüntüyü stabil tutmadığıniz surece sorun olacağını sanmiyorum, ben uzun suredir OLED laptop kullanıyorum düşük parlaklikta stabil dursa da sorun yasamadim.
OLED kullandiysaniz renkleri zaten güzel. 2K çözünürlük de yeterli göründü bana.
Kendi uygulaması olduğunu hiç sanmiyorum, kullanim kılavuzu zaten yok gibiydi, ben bayağı araştırdım bulamadim bir uygulama.
Menü basit görünümlü, TR dili yama gibi görünüyor yani Çin cihazlarının TR'ye çevrilmiş halini görmüşsünüzdür o şekilde. Menü işlevini yerine getiriyor görselliği önemli değil.
Rampage kendi mi üretiyor bilmiyorum fakat, KTC ürünüyle neredeyse birebir aynı.
Son olarak da 2 yıl garantisi var denildi.

1 sene ROG mat woled.
6 ay da ROG parlak woled kullandım.
Şuan ise Samsung mat QD-OLED kullanıyorum.
OLED monitörlere karşı hep bir merakım vardır.
Hem fiyatı olsun hem de sizin beyaniniza göre woled olması dikkatimi çekti.
Çünkü şu an TR'de ROG hariç woled monitör yok.
LG vardı neredeyse hiçbir yerde stoğu yok.
Ucuz monitörlerde qd-OLED.

1 sene ROG mat woled.
6 ay da ROG parlak woled kullandım.
Şuan ise Samsung mat QD-OLED kullanıyorum.
OLED monitörlere karşı hep bir merakım vardır.
Hem fiyatı olsun hem de sizin beyaniniza göre woled olması dikkatimi çekti.
Çünkü şu an TR'de ROG hariç woled monitör yok.
LG vardı neredeyse hiçbir yerde stoğu yok.
Ucuz monitörlerde qd-OLED.
Sizin için biraz daha araştırdım;
Carrera CRL279 > KTC Q2753SEL > Rampage Zenith ZN27OL240

Monitörde LG'den GEN 3 panel var (LW270AHQ-ESG3)

Gerisi sizde hocam, umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı