Rampage Zenith ZN27OL240 nedir?

Hocam Rampage monitörün hangi monitöre logo basıldığını bulabilirsek aslında belkide iyi bir seçenektir.
"-KTC|Shenzhen KTC Technology Co., Ltd." Evet ben de ürünü çok araştırmıştım servisiyle görüşme sağlamıştım LG woled parlak panel kullanılıyormuş. 2 yıl garantisi olduğu söylendi. Ürünü derinlemesine araştırmaya başlayınca önüme KTC isminde bir marka çıktı. Bir oled monitör için fiyatı oldukça makul tabiki benim fikrim. Ama burda çok fazla parametre var; panel Lg güzel fakat görüntüyü oluşturan panelin öncesindeki "pcb" (monitörün anakartı diyeyim) kim üretmiş, nasıldır veya anakartın içindeki yazılım nasıldır gibi birçok olay var. Kabaca anlattım kusuruma bakmayın. Sonuç olarak bu fiyatta eğer ki ürünün servisi düzgün hizmet veriyorsa satın alınabilir gibi görünüyor fiyatından dolayı.
 
"-KTC|Shenzhen KTC Technology Co., Ltd." evet ben de ürünü çok araştırmıştım servisiyle görüşme sağlamıştım LG woled parlak panel kullanılıyormuş. 2 yıl garantisi olduğu söylendi. Ürünü derinlemesine araştırmaya başlayınca önüme ktc isminde bir marka çıktı. Bir OLED monitör için fiyatı oldukça makul tabii ki benim fikrim. Ama burada çok fazla parametre var; panel LG güzel fakat görüntüyü oluşturan panelin öncesindeki "PCB" (monitörün anakartı diyeyim) kim üretmiş, nasıldır veya anakartın içindeki yazılım nasıldır gibi birçok olay var. Kabaca anlattım kusuruma bakmayın. Sonuç olarak bu fiyatta eğer ki ürünün servisi düzgün hizmet veriyorsa satın alınabilir gibi görünüyor fiyatından dolayı.

Parlak panel yok. Parlak denilen şey kaplama, panel olan qd OLED ve woled.

Ktc, Samsung ve ViewSonic gibi markalara ürün/teknoloji satan bir OEM üretici.

Bu arada qd OLED'lere neden bakamadığını anlamadım? Nasıl bir şikayetin oldu? Bende qd OLED kullanıyorum, merak ettim doğrusu.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı