Sizinle uzun uzun konuşmak isterim birde aldığınız ürünlerin (ekran, içe tower ve Pi fanlarının) linklerini atabilir misiniz?Hocam benim bir arkadaş bana Raspberry Pi hediye etmişti bende şöyle bir şey yapmıştım.
Kartondan bir kasa yaptım delikli hava alacak şekilde kutunun kapağı olduğu yerdce cam gibi bir plastik var günümüzdeki kasalara uyumlu olsun diye sonra ice Tower soğutucusunu aldım ve internetten tanesi 4 TL olan Pi fanlarını aldım 5 tane 2 egzoz 3 içeriye alan cihaz gayet serin oldu. İnternettede olan 7 inch- 8 inch Micro HDMI girişli monitör aldım (siz dokunmatik olsun diye dokunmatik panel de alabilirsiniz) ondan sonra Technopat'ın OC videosunu izleyerek OC yaptım gayet güzel oldu kablosuz klavye mouse ile de şik bir mini PC oldu şimdi soranlar olabilir laptop diye bir şey var diye tamam bende de laptop var ama hayvan gibi çantama zor sığıyor gülle gibi sırtıma yazık ama bu Pi hem küçük hem de hafifi ondan dolayı bu daha iyi taşınabilir oluyor ve işletim sistemi çok kolay (Linux kullanmayı biliyorsanız).
Sizinle uzun uzun konuşmak isterim birde aldığınız ürünlerin (ekran, içe tower ve Pi fanlarının) linklerini atabilir misiniz?
Sizinle uzun uzun konuşmak isterim bir de aldığınız ürünlerin (ekran, içe Tower ve Pi fanlarının) linklerini atabilir misiniz?
Ben bu MicroSD kartı kullanmıştım.Bir depolama önerecek birisi var mı?
Cevabınız için teşekkür ederim. SSD almak istiyorum onun için öneriniz var mı?Ben bu MicroSD kartı kullanmıştım.
Samsung EVO Plus 32GB 95 MB/s microSDHC Kart (SD Adaptör) Fiyatı
Samsung EVO Plus 32GB 95 MB/s microSDHC Kart (SD Adaptör) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Cevabınız için teşekkür ederim. SSD almak istiyorum onun için öneriniz var mı?
Hocam bütçe varsa SSD için Samsung'dan şaşma derim ama bütçe azsa WD'nin SSD lerinden alabilirsiniz onlarda iyidir.
[/
Dönüştürücü kullanırsam sıkıntı olur mu?
Hocam bütçe varsa SSD için Samsung'dan şaşma derim ama bütçe azsa WD'nin SSD lerinden alabilirsiniz onlarda iyidir.
Dönüştürücü kullanırsam sıkıntı olur mu?
Hocam birde Pi’nin üzerine kaplama gibi bir şey yapıyorlar, konu sahibi arkadaşın attığı soğutucu linkinde fotoğraflarda var o nerede satılıyor?Buyurun hocam
Kasaya taktığım fanların linki bu.
.5V Fan - 40*40*10mm Soğutucu Fan 4cm Fan - 4 cm Fan Cooler Fiyatları ve Özellikleri
5V Fan - 40*40*10mm Soğutucu Fan 4cm Fan - 4 cm Fan Cooler en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
İşlemciye taktığım kule tipi soğutma bu.
.ICE-Tower CPU Cooling Fan V2.0 Super Heat Dissipation Different Colors LEDs for Raspberry Pi 3B+/4B Module Board from Electronic Components & Supplies on banggood.com
Online Shopping at Banggood.com!www.banggood.com
Kasayı da bu videodan esinlenerek yaptım fakat biraz daha büyük yapıp (fanların sığmazı için) mesh şeklinde yaptım.
.
Ekran olarak internette çok çeşit bulamadım ama benimkine benzeyen bir model buldum internetteki çeşitlerde çok pahalı. Ben bir bilgisayarcıdan 7 inchlik modeli 161 TL'ye aldım.
.AUDIOMAK 7 inç Monitör Hoparlörlü Hdmi Vga Girişli Lcd Masaüstü Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
AUDIOMAK 7 inç Monitör Hoparlörlü Hdmi Vga Girişli Lcd Masaüstü en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! AUDIOMAK 7 inç Monitör Hoparlörlü Hdmi Vga Girişli Lcd Masaüstü incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Hocam bir de Pi’nin üzerine kaplama gibi bir şey yapıyorlar, konu sahibi arkadaşın attığı soğutucu linkinde fotoğraflarda var o nerede satılıyor?