Linux Kaymak
Kilopat
Raspberry Pi 3 almak mantıklı mı?
Kullanım amacına göre değişir. Ne için kullanacaksınız?Raspberry Pi 3 almak mantıklı mı?
Basit bir bilgisayar gibi bir şey yapacağım.Kullanım amacına göre değişir. Ne için kullanacaksınız?
Raspberry Pi zaten kendi çapında bir bilgisayar diye biliyorum fakat tam olarak ne yapmak istediğinizi örneklendirme imkanınız var mı?Basit bir bilgisayar gibi bir şey yapacağım.
Hocam bi' nevi kendi bilgisayarımı yapacağım. Bu arkadaşımın yaptığı gibi:Raspberry Pi zaten kendi çapında bir bilgisayar diye biliyorum fakat tam olarak ne yapmak istediğinizi örneklendirme imkanınız var mı?
İşlem gücünün tatmin etmeyeceği kanısındayım açıkcası. Pi 4 4gb beni pek mutlu etmemişti en azından.Basit bir bilgisayar gibi bir şey yapacağım.
Tum gun boyunca internete vs. bakacagim diyorsan tavsiye etmem 4 belki daha iyi olur ancak RPi'in en iyi oldugu sey bu degil, programlama ogrenmek vs. icin kullanmak daha mantikli.Raspberry Pi 3 almak mantıklı mı?
Tesekkürler kararımı verdim.Tum gun boyunca internete vs. bakacagim diyorsan tavsiye etmem 4 belki daha iyi olur ancak RPi'in en iyi oldugu sey bu degil, programlama ogrenmek vs. icin kullanmak daha mantikli.
Teşekkürler kararımı verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.