Çözüldü Raspberry Pi 3 b+ adaptör ile çalışır mı?

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 107
  • Görüntüleme 2.595
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Raspberry Pi 5V ile calısıyor direkt takarsan yakarsın, voltaj regulatoru ile volt u düşürerek kullanabilirsin ancak.
Biraz alakasız olabilir ama sormam lazım Micro SD kart almak yerine 32 GB USB taksam olur mu içine sistemi kurup? Bir de imajı kurup USB'yi takınca çalışacak değil mi sistem.

Olur evet ben öyle kullanıyorum. Raspberry Pi Imager'den image'yi kurup direkt çalıştırabilirsin. Kurulumda yardım lazım olursa yeni konu açarsın bakarız.

Olur evet ben öyle kullanıyorum. Raspberry Pi ımager'den Image'yi kurup direkt çalıştırabilirsin. Kurulumda yardım lazım olursa yeni konu açarsın bakarız.

Çok sağ ol bende yeni konu açmıştım USB ile ilgili 32 veya 64 GB USB alıp kurarım sağ ol daha para biriktiriyorum.

Olur evet ben öyle kullanıyorum. Raspberry Pi ımager'den Image'yi kurup direkt çalıştırabilirsin. Kurulumda yardım lazım olursa yeni konu açarsın bakarız.

Merhaba bir şey soracağım ".exe" dosyaları açılabiliyor mu bir de böyle oyun sistemi gibi bir şey var mıdır?

Son düzenleme:
Çok sağ ol bende yeni konu açmıştım USB ile ilgili 32 veya 64 GB USB alıp kurarım sağ ol daha para biriktiriyorum.

Merhaba bir şey soracağım ".exe" dosyaları açılabiliyor mu bir de böyle oyun sistemi gibi bir şey var mıdır?

Zor, sayılı Windows programı çalıştırabilirsin Wine katmanı ile anca. Oyun konusunda da genelde retro oyunlar oynayabilirsin örneğin: Retropie.

Zor, sayılı Windows programı çalıştırabilirsin Wine katmanı ile anca. Oyun konusunda da genelde retro oyunlar oynayabilirsin örneğin: Retropie.

Tamamdır sağ ol uygulama marketi gibi bir şey var mı peki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı