Raspberry Pi 3 için hafif işletim sistemi tavsiyesi

Makaleler
1
Arkadaşlar selamlar. Biliyorsunuz ki ARM işlemciler için Zoom desteği yok ve artık tamamen Zoom derslerine geçtik. Ben derslere Zoom web ile giriyorum ama performans %90 düşüyor. Bunun için hafif bir işletim sistemi arıyorum. Şu anda kullandığım işletim sistemi Raspberry Pi OS. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Lubuntu veya Xubuntu kurulabiliyor sanırsam hocam. Onlara bir göz atın.
Şimdi Rasbian lite kuruyorum. Olmazsa onlarada bakacağım.
Lubuntu daha mantıklı.
Değerlendireceğim.
Raspbian'da çalışmadı mı Zoom?
Uygulama olarak çalışmadı. İndirdiğimde kurulumda yapmadı. Sadece Web olarak kullanabildim.
Arkadaşlar lite versiyonu sadece shel oturumuymuş. Yani Masaüstü yok. O yüzden sildim şimdi orta versiyon Raspberry Pi OS indiriyorum. Lubuntuya baktım ama indiremedim.

Son düzenleme:
Hocam, Zoom normalde çalışmıyormuş, şimdi baktım. Ancak uğraşlar var. Aşağıdaki sayfalarda bazı bilgiler var, Raspberry forumundan ve bazı başka sayfalardan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı