Raspberry Pi 5 İçin MicroSD Önerisi

ozaneski13

Kilopat
Selamlar.

Dün SAMM Market'ten Raspberry Pi 5 ve Pi 5 kutusu sipariş ettim. Raspberry'ler MicroSD üzerinden boot olduğu için yeni bir MicroSD almam gerekiyor. Google'da aradığımda maksimum desteklenen kapasitenin 32GB olduğu yazıyor ancak Raspberry Pİ 5'in sitesine girdiğimde Pİ 2'den beri bir kapasite sınır olmadığı yazıyor. Pİ OS kullanacağım ve işletim sistemi kaç GB destekliyor emin olamadım.

Bu soruya ek olarak henüz 27W güç kaynağı stoklara gelmediği için sipariş edemedim. Elimde 65W hızlı şarj adaptörü var, Pİ 5'e güç vermek için onu kullanabilir miyim?

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Ben bu ürünü aldım ve kullanıyorum Pi 5 ile. Henüz bir sorunla karşılaşmadım.

Bunu tercih ederken şu videoyu izlemiştim, izlemenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu soruya ek olarak henüz 27W güç kaynağı stoklara gelmediği için sipariş edemedim. Elimde 65W hızlı şarj adaptörü var, Pİ 5'e güç vermek için onu kullanabilir miyim?

Ben 20W Apple şarj cihazıyla çalıştırmıştım. Zaten ne kadar akım çekeceğini kendi ayarladığı için ampere çok kafa yormanıza gerek yok. Hatırladığım kadarıyla önemli olan Volt değeri. Bu konu hakkında diğer üyeler doğru bilgiyi verecektir.

Ben bu ürünü aldım ve kullanıyorum Pi 5 ile. Henüz bir sorunla karşılaşmadım.

Bunu tercih ederken şu videoyu izlemiştim, izlemenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 20W Apple şarj cihazıyla çalıştırmıştım. Zaten ne kadar akım çekeceğini kendi ayarladığı için ampere çok kafa yormanıza gerek yok. Hatırladığım kadarıyla önemli olan Volt değeri. Bu konu hakkında diğer üyeler doğru bilgiyi verecektir.

Video çok yardımcı oldu, teşekkürler hocam. Adaptör konusunda umarım diğer arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler.

Henüz çözemedim ancak elimde 65W Type-C çıkışlı bir şarj adaptörüm vardı, kurulumlar için vs. onu kullandım. Kapanma vs. gibi bir durum olmadı ancak SAMM Market'in müşteri hizmetleri Raspberry'nin kendi üretimi olmayan donanımlarda çıkan arızalarda destek olmadığını söylediği için stoğa girdiğinde yine de adaptör sipariş edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı