Galiba yeni bilgisayar almalıyım.Ben format attıktan sonra bir daha bilmediğiniz dosyaları açmadıysanız RAT olduğunu falan düşünmüyorum.
Galiba yeni bilgisayar almalıyım.Ben format attıktan sonra bir daha bilmediğiniz dosyaları açmadıysanız RAT olduğunu falan düşünmüyorum.
Ağ üzerinden bulaşma olasılığı kaçtır?Ağ ile başka cihazlara bulaşabilir. 192.168.1.1 sayfasına gidip modemin arkasında veya altında olan şifre ve k. adı ile giriş yap, fabrika ayarlarına sıfırla.
Bilgisayarınız eğer RAT yediyse, kameranızı izleyebilir, bilgisayarınızı izleyebilir, veri transferi yapabilir.Merhaba, ben RAT yedim ve formatladım. Formatladıktan 2-3 hafta sonra birden tema rengim değişti ve hala daha RAT olduğundan şüpheliyim. RAT olan PC'den beni izleyip ve dinleyebilirler mi? Bilgisayarı kapattığımda da dinlemeye devam edebilirler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.