RAT ve Bitcoin minerleri tespit edecek antivirüs önerisi

sansar.salvo

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç gün önce birkaç Roblox executoru yükledim bunlar fluxus ve solara ancak bayağı bir şüphelendim. Bunların içinde RAT'ya da Bitcoin miner varsa nasıl tespit ederim ve silerim? Bunları bulacak kaliteli bir antivirüs lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky ve Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin. Virüs varsa tespit ederler.

Korkutmayın hocam engellemenin ya da silmenin bir yolu yok mu?

Solara kesinlikle virüs. Geçmiş olsun bilgilerin gitmiş. Antivirüsler bu virüsü bulamıyor bir de.

Hocam ben Xeno kullanıyorum Defender açıkken çalışıyor ve açık kaynak kodlu güvenli modda taradım 6 7 defa Kaspersky ile bir şey çıkmadı güvenli mi?

Korkutmayın hocam engellemenin ya da silmenin bir yolu yok mu?

Ve evet hocam solara ekran kartınızdan ufak ufak Bitcoin kasıyor uzun vadede ekran kartını yakar

Hocam ben xeno kullanıyorum Defender açıkken çalışıyor ve açık kaynak kodlu güvenli modda taradım 6 7 defa Kaspersky ile bir şey çıkmadı güvenli mi?

Ve evet hocam solara ekran kartınızdan ufak ufak Bitcoin kasıyor uzun vadede ekran kartını yakar.

Peki bunu silmenin bir yolu yok mu? Solarayı filan sildim bir de Kaspersky'da indirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı