Rav antivirus nedir?

Tabii ki iyi bir şey şunu ifade ediyorum. BIOS sıcaklık kontrolüyle yapıyor bu işi ben mesela manuel kullanıyorum. Sebebiyse şu onu çalıştırmak için bile bir process oluyor. Ne kadar etki eder bilmiyorum ama en garantisi her zaman formattır.
Tamamdır hocam benim bilgisayarım da sisteme binen yüke göre ve sıcaklığa göre fanı ayarlıyor. Normaldir yani değil mi?
 
Hocam şu an toros gibi ses çıkartıyor ara sıra çalışıyor fan o zamanlarda hem titriyor hem de toros gibi ses çıkartıyor çok rahatsız edici düzelmiyorda çok.

O fanda kesin problem vardır hiçbir fan toros gibi ses çıkarmaz içini açıp bakmak lazım yağı azalmış olabilir toz birikmiş olabilir.
 
Yav ben de de rav yüklü ona buna riskli miskli diordu ben de onun yüzünden teker teker herşeyi silmeye başladım tabii silmeden önce bilgisayar kafayı yemişti diğer virüs prgramlaronı da silim rav kalsın derken ulan bi araştırim hele bu ravı derken bu konuyla karşılaştım

Şu mesajı yazarken bilgisayar silindi ya
 
μTorrent yükleyicisi içerisinde geliyor genellikle. Kalıntısız bir şekilde silmek için Revo Uninstaller kullanabilirsiniz. Doğrudan kaldırma da yapabilirsiniz. Kayıt defteri girdileri dışında pek bir artık bırakmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı