Çözüldü RAW olan HDD biçimlendirilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Toprakege

Hectopat
CMD komutlarını disk yönetimini denedim fakat biçimlendir dediğimde saatlerce kalıyor. HDD Sentinel sağlığı %100. veriler önemli değil silinebilirler.

Çözüm
Ben geçen sene hard disk madenciliği yaptım, bir sürü yeni disk aldım, rawa düşen diskler eğer anakart kaynaklı değilse, devamlı aynı sorunu yapıyor, yani arıza yapıyor, hiç uğraşma, iade et.

Başka bir sebeple biçimlendirme yaparken oldu kendi kendine değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanarak çözdüm, umarım tekrarlamaz.
Ben geçen sene harddisk madenciliği yaptım, bir sürü yeni disk aldım, rawa düşen diskler eğer anakart kaynaklı değilse, devamlı aynı sorunu yapıyor, yani arıza yapıyor, hiç uğraşma, iade et.

Artı -1 Eksi
Ben geçen sene hard disk madenciliği yaptım, bir sürü yeni disk aldım, rawa düşen diskler eğer anakart kaynaklı değilse, devamlı aynı sorunu yapıyor, yani arıza yapıyor, hiç uğraşma, iade et.

Başka bir sebeple biçimlendirme yaparken oldu kendi kendine değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanarak çözdüm, umarım tekrarlamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı