Ray Tracing için NVIDIA almaya değer mi?

Bütçe
35000

Arrow0878688

Decapat
Daha fazla  
Yakında yeni bir sistem alacağım bütçem 35 bin bu bütçem ile 7800 XT alabiliyorum ama arkadaşlarım NVIDIA al diyor AMD Ray Tracing'i çok kötüymüş ekran kartlarından çok anlamıyorum 4070 de pahalı işlemciyi falan düşürmek zorunda kalacağım büyük ihtimal tavsiyelerinizi bekliyorum + Ray Tracing seven biri değilim ama güzel olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Alakası yok NVIDIA'da ne sorunlar var mesela.

3060 kullanıyorum bir sorun yok.

Mesela elektrik sorunu var. Forumu biraz okursanız sorunları olduğunu görürsünüz. NVIDIA sanki çok iyiymiş gibi boş yapmaya gerek yok. 2000 serisi kadar gereksiz bir şey de yok bu arada.

Şans işi benim şu anki ekran kartım RX 580 ve hiç WattMan vb bir şey almadım.

Bende almadım, zaten WattMan sistemin geneli ilgili bir sorun.

Mesela elektrik sorunu var. Forumu biraz okursanız sorunları olduğunu görürsünüz. NVIDIA sanki çok iyiymiş gibi boş yapmaya gerek yok. 2000 serisi kadar gereksiz bir şey de yok bu arada.

Bende almadım, zaten WattMan sistemin geneli ilgili bir sorun.
Elektrik sorunu ne?

Fazla güç çekiyor?

Ekran kartı ile yaşadığın sorunların %80'i marka ile alakalı. Sapphire mesela.

Dengi sayılan RX6600 ile 3060 arasında 38 TDP fark var bu NVIDIA'nın kötü olduğunu mu gösteriyor? 4000 serisinde daha da düştü TDP değeri.

Dengi sayılan RX6600 ile 3060 arasında 38 TDP fark var bu NVIDIA'nın kötü olduğunu mu gösteriyor? 4000 serisinde daha da düştü TDP değeri.

Vallahi okuma sorunun var galiba. NVIDIA'nin kötü olduğunu yazmadım, NVIDIA da da sorunlar var, sanki hiçbir problemi yokmuş gibi davranıyorsunuz yazdım... AMD de de NVIDIA da da aldığın marka kötüyse sorun yaşarsın...
Benim markamız ASUS ve taş gibi calisiyor, 1 senedir hiçbir sorun yaşamadım. Bütün sistemimde AMD ASUS.

Vallahi okuma sorunun var galiba. NVIDIA'nin kötü olduğunu yazmadım, NVIDIA da da sorunlar var, sanki hiçbir problemi yokmuş gibi davranıyorsunuz yazdım... AMD de de NVIDIA da da aldığın marka kötüyse sorun yaşarsın...
Benim markamız ASUS ve taş gibi calisiyor, 1 senedir hiçbir sorun yaşamadım. Bütün sistemimde AMD ASUS.
Sorun dediğin şey sorun değil.

Bana göre de WattMan sorun değil. Sistem doğru dizilmediği için yaşanan bir durum. Ya da Sapphire gibi markaların aşırı OC yapması yüzünden oluşan bir sorun... Dandik marka alırsan NVIDIA'da da aynı sorunu yaşarsın AMD'de de.

WattMan nasıl sorun değil çok can sıkıcı bir sorun NVIDIA'nın bir nebze daha fazla güç tüketimini dert edip WattMan'ı mı dert etmiyorsun. Kendiniz yaşamıyor olabilirsiniz ama NVIDIA çok daha stabil çalışan bir ekran kartı bunu mu inkar ediyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı