Razer Abyssus 2000 mı? Rival 110 mu?

Razer daha iyi diyenler sadece markası için söylüyor emin ol. Steelseries Rival 110 her yönden daha yeni ve çok daha iyi bir mouse. Abyssus Razer ın en eski sensöre sahip mouselarından biri.
 
Kesinlikle Rival 110 almalısın Engine 3 desteği için bile alınır.

Razer'in sadece adı ve tasarımı var. SS mouseler ise hem hoş görünümlü hem de çok kaliteliler. SS Rival 110 bildiğim kadarıyla 7200 DPI sahip. Razer 5000. Razer serisi MSI gibi aynı fiyattaki modelleri pahalıya satıyor. Rival 110'un tek sıkıntısı sanırım parmak izi bırakması emin değilim.
SS mouslarda sıkıntı olan şeylerden biri başparmak koyulan yer zamanla eriyor.Kimsenin 7200 DPI mouse kullanacağını sanmıyorum.
 
SS mouslarda sıkıntı olan şeylerden biri başparmak koyulan yer zamanla eriyor.Kimsenin 7200 DPI mouse kullanacağını sanmıyorum.
Söylediğiniz sorun Rival 300'de sık görülüyordu.
 
SS mouslarda sıkıntı olan şeylerden biri başparmak koyulan yer zamanla eriyor.Kimsenin 7200 DPI mouse kullanacağını sanmıyorum.
Niye sürekli başa dönüyoruz biz? Olay DPI fazlalığı değildir. Sensörün kalitesidir. Lütfen bilginiz olduğunda yorum yapın.
 
1366x768 monitörde 1500 dpi'ın üstünde kullanmadım. 7200 DPI'da kullanmak için 2 adet 4k monitöre ihtiyacınız var. Ha oyun içinse DPI kişiden kişiye değişir.

@UmuTzn +1
Doğru. Bende 3000 CPI üstünü tercih edemiyorum. Fakat A3050'nin 3000 CPI ile PMW3389'un 3000 CPI'I arasında galaksiler arası fark oluyor :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı