Razer Atlas vs Wraith Cosmic Class V2

Ben wraith olanı alırım. Adamların 4. veya 5. serisi falan bu razer daha ilk çıkardığı üründe adamlar ile yarışacak bir ürün çıkaramaz bence.

Razerin incelemesini izledigim kadariyla aklimda kalan pek iyi yorumlar yoktu, ki ne tür oyunlar oynuyorsunuz da cam pad bakiyorsunuz? Her oyuna ve her kişiye gitmez.

Razerin incelemesini izledigim kadariyla aklimda kalan pek iyi yorumlar yoktu, ki ne tür oyunlar oynuyorsunuz da cam pad bakiyorsunuz? Her oyuna ve her kişiye gitmez.
Hocam aslında control tipi bir şey arıyorum. Cam almak istememin sebebi hem kolay temizlenebilir olması hem de uzun ömürlü olması. Cs2 valo tarzı oyunlar oynuyorum. Sizce cam mousepad üzer mi ?

Arada çok fark olacağı düşünmüyorum. Temperli cam ağır ürün olur o boyutta zaten. Oynamaz yerinden adam akıllı
Bu arada cam mousepad cs2 tarzı oyunlarda üzer mi ? Control odaklı bir şey arıyordum ben.

Bence Valo/Cs tipi oyunlarda cam pad gitmez, daha cok Apex/Ow hiz tipi gerektiren oyunlarda daha cok işlevi olur. Valo/Cs gibi oyunlarda kumas pad cok cok daha iyi ki biraz da kişisele kaciyor bu. Benim gözlemim 10 kisi glass pad ile oynuyorsa 3 kişi anca beğeniyor. Denemek lazim, belki seversiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00