Cam mousepad deneme fırsatım olmadı. Lakin tek sıkıntı cam mousepadlerin hızı ise, sizin durumunuzdaki birinin alabileceği tek cam mousepad Cosmic Glass olabilir.
Evet ben de o yönden alım yöntemi size uyar mı dedim, uymamis yapacak bir şey yok. Cosmic V2 control degil, bir tık daha speede kaçıyor ancak controlu de var. Sleeve gerektirebilir koldan oynuyorsanız.Hocam o arkadaşla konuştum az önce. Anlaşamadık vazgeçtim. Kendisi havale istiyor önce parayı. Ben de o toplara girmek istemedim. Kendisi güvenilir olabilir fakat benim içim rahat etmez. Herneyse , cam mousepad mevzusuna tekrar döndüm. Şu konu başlığındaki iki mousepaddan birini alacağım. Siz cosmic glass mı önermiştiniz ? Bu arada cidden kafam takıldı. Cosmic glass'ın sitesine girdiğimde hybrid yazıyor. Yani hız ile kontrol arası bir şey. Ben bunu alırsam hiçbir türlü cs2 oynayamaz mıyım hocam ?
Tamamdır o zaman sipariş geçecem. Yani cs2 tarzı oyunlarda sorun yaşamam değil mi alıştıktan sonra ?Evet ben de o yönden alım yöntemi size uyar mı dedim, uymamis yapacak bir şey yok. Cosmic V2 control degil, bir tık daha speede kaçıyor ancak controlu de var. Sleeve gerektirebilir koldan oynuyorsanız.
Neden atlasa geçmeyi düşünüyorsun? Ben almadım daha mousepad.Hangi mousepadi aldınız hocam? Cosmic glass V1 var Atlas'a geçmeyi düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.