Razer Barracuda vs Barracuda X

Hocam merhaba öncelikle bende bu kulaklıktan almak istiyorum yeni model olan bu değil mi?

Evet o yenisi kesinlikle al mükemmel bir kulaklık

Hocam merhaba öncelikle bende bu kulaklıktan almak istiyorum yeni model olan bu değil mi?

Evet hocam yeni model budur kutunun sol üst köşesindede yazdığı gibi Bluetooth diye biliyorum.

@Badumein Hocam kulaklığın rahatlığı konusunda güncel yorumunuz nedir acaba? Kafa üstünde baskı yapmıyor o konuda iyi duruyor ama kulaklara baskı yaptığını düşünüyorum. Zamanla genişleyip daha rahatlama gibi bir durum oldu mu sizde hiç?

@Badumein Hocam kulaklığın rahatlığı konusunda güncel yorumunuz nedir acaba? Kafa üstünde baskı yapmıyor o konuda iyi duruyor ama kulaklara baskı yaptığını düşünüyorum. Zamanla genişleyip daha rahatlama gibi bir durum oldu mu sizde hiç?

Kulak kısmı biraz küçük ya da benim kulağım büyük o yüzden bir süre sonra yanma yapıyor ama gnde 5-6 saat falan takıyorum. ve evet zamanla açılıyor biraz ilk günkü gibi değil

@Badumein hocam kulaklığın rahatlığı konusunda güncel yorumunuz nedir acaba? Kafa üstünde baskı yapmıyor o konuda iyi duruyor ama kulaklara baskı yaptığını düşünüyorum. Zamanla genişleyip daha rahatlama gibi bir durum oldu mu sizde hiç?

Selam biraz geç gördüm kusuruma bakma kulaklığı halen aktif şekilde günde 6-7 saat kullanıyorum bazen kafamda olduğunu unutup uyuya kalabiliyorum benim için baskı yapmıyor belki de artık alıştığım için böyle düşünüyorum. Şarj konusuna değinir isem herhalde 2 haftaya yakındır şarj etmiyorum.

Hocam FPS tarzı rekabetçi oyunlar da denediniz mi ? Performansı vs. memnunmusunuz ? Fazla profesyonel oyuncu değilim ama sesleri biraz da olsa net duymak istiyorum. PC dışında kullanacak birisi değilim. Normal düzey müzik dinleyen birisiyim aşırı kalite aramam. Sizce uygun mu benim için ?

Hocam FPS tarzı rekabetçi oyunlar da denediniz mi? Performansı vs. memnun musunuz? Fazla profesyonel oyuncu değilim ama sesleri biraz da olsa net duymak istiyorum. PC dışında kullanacak birisi değilim. Normal düzey müzik dinleyen birisiyim aşırı kalite aramam. Sizce uygun mu benim için?

Tabii ki öneririm FPS oyuna ağırlıklı oynuyorum oyunları zaten, Valorant CS Warzone çok rahatda net bir şekilde duyuyorum çoğu zaman en ince sesi bile algılıyorum.

Tabii ki öneririm FPS oyuna ağırlıklı oynuyorum oyunları zaten, Valorant CS Warzone çok rahatda net bir şekilde duyuyorum çoğu zaman en ince sesi bile algılıyorum.

Hocam oeki aynı anda hem telefona hem bilgisayara bağlı kalabiliyor mu? Yani telefon çaldığında mesela kulaklık üzerinden cevaplayabiliyor musunuz o tarz kısayollar koyulmuşmu kulaklığa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı