Çözüldü Razer Barracuda X 7.1 nasıl aktif edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

484999

Hectopat
Merhabalar, Razer Barracuda X modelini aldım ancak forumda bazı yerlerde gördüğüm kadarıyla 7.1 ve THX gibi bir şeyler varmış bunlar tam olarak nedir? Valo vs. için kullanacağım için 7.1'i nasıl aktif edebilirim? Ayrıca şarj vs. görmek için hangi programı yüklemem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Bunu indir.
Sonra kutudan sana bir kart gelecek teşekkür kartı benzeri bir şey çıkacak onun üstünde gri bir kısım var yavaşça parayla kazın oradan çıkan kodu uygulamaya gir.
Kart böyle.

dwmq37n4q5f61.jpg

İnternetten referans olarak attım size.
Bunu indir.
Sonra kutudan sana bir kart gelecek teşekkür kartı benzeri bir şey çıkacak onun üstünde gri bir kısım var yavaşça parayla kazın oradan çıkan kodu uygulamaya gir.
Kart böyle.

dwmq37n4q5f61.jpg

Son düzenleme:
Çözüm
Bunu indir.
Kart böyle.

Eki Görüntüle 1350441

Hocam kutu içeriğimden böyle bir kart çıkmadı. İnternetten kutu açılışı videolarına baktım onlardan da çıkmıyor emin misiniz?

@WTC @Rezerve6 hocam sizin bilginiz var mıdır?

Hocam kutu içeriğimden böyle bir kart çıkmadı. İnternetten kutu açılışı videolarına baktım onlardan da çıkmıyor emin misiniz?

@WTC @Rezerve6 hocam sizin bilginiz var mıdır?
Kutunun iç kısımlarını kontrol edin. Böyle bir kart çıkması gerekiyor.

Yok hocam eminim çıkmadı. İnternetten kutu açılış videolarını izliyorum onlarda da çıkmıyor. Ürünü kayıt ettirerek de alabiliyoruz sanırım ama çıkmaması canımı sıktı biraz.

Sıkıntı olmaz hocam. Ürünü siteden kayıt ettikten sonra aynı model gözüküyorsa içiniz rahat olsun.

Link atabilir misiniz?
Sanırım kendinden aktif zaten hocam jak girişli modellerde ses kartı var ise oluyor sanırım ses kartı yok ise mecburen yazılıma başvuruluyor.

Sanırım kendinden aktif zaten hocam jak girişli modellerde ses kartı var ise oluyor sanırım ses kartı yok ise mecburen yazılıma başvuruluyor.

Ürünü kayıt edince aktivasyon kodunu verdi. Oyunlarda yine 7.1 gibi hissediyordum bakalım bir farkı olacak mı?

Sıkıntı olmaz hocam. Ürünü siteden kayıt ettikten sonra aynı model gözüküyorsa içiniz rahat olsun.

Kayıt ettikten sonra kodu verdi, ürün de gözüküyor sıkıntı yok teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı