Razer Barracuda X Low battery uyarısı

catari

Centipat
Daha fazla  
Selam 3 gün önce satın aldım kulaklıgı ve kutunun icinden cıktıgı şarj ile kullanıyorum halen. Batarya performansı cok hosuma gitti fakat şöyle bir durumla karşılaştım.

Kulaklık "Low battery" uyarısı vermeye basladı. Şaşırdım cünkü hala sarjı olması gerekiyordu son baktıgıma göre. App'ten kontrol ettim ve %21 şarjı var. Yüzde 21 sarjı varken sürekli Low battery uyarısı vermesi garip degil mi? Üründe bir hata sorun olabilir mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-02-22 saat 06.24.44_5f6eace0.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-02-22 saat 06.24.44_5f6eace0.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 165
Son düzenleyen: Moderatör:
Kraken V3 Pro kullanmaktayım hocam, Synapse yazılımında batarya uyarısını değiştirip kapatıp açabiliyorsunuz.

Kraken V3 Pro kullanmaktayım hocam, Synapse yazılımında batarya uyarısını değiştirip kapatıp açabiliyorsunuz.
Hocam sabah 6 da sarja koydum kasaya bagladım. Uyuya kalmısım 6 bucuk saat sarjda kaldı yüzde 62 dolmus. Var bi sıkıntısı herhalde.

Tekrar sarja taktım hızlıca doldu. Sanırım PC uyku moduna girdigi icin bıraktı sarj etmeyi.
Benim sorum şu synapse kulaklıgı görmüyor. Bir kaç yere baktım bazıları bu kulaklıgın yazılım destegi olmadıgını bazıları oldugunu söylüyor kafam karıstı o noktada.

Son düzenleme:
Hocam sabah 6 da sarja koydum kasaya bagladım. Uyuya kalmısım 6 bucuk saat sarjda kaldı yüzde 62 dolmus. Var bi sıkıntısı herhalde.

Tekrar sarja taktım hızlıca doldu. Sanırım PC uyku moduna girdigi icin bıraktı sarj etmeyi.
Benim sorum şu synapse kulaklıgı görmüyor. Bir kaç yere baktım bazıları bu kulaklıgın yazılım destegi olmadıgını bazıları oldugunu söylüyor kafam karıstı o noktada.
Malesef synapse desteği yok. THX uygulaması ile destek verilmiş. Ben yeni aldım henüz şarj etmedim ama 2 saatte fullendiği yazılıyor her yerde. Sizinki muhtemelen şarjı bırakmış. %21 de low battery olayını takip ettiniz mi? Hala aynı mı? 10'dan sonra uyarı verir diyorlar çünkü

Malesef synapse desteği yok. THX uygulaması ile destek verilmiş. Ben yeni aldım henüz şarj etmedim ama 2 saatte fullendiği yazılıyor her yerde. Sizinki muhtemelen şarjı bırakmış. %21 de low battery olayını takip ettiniz mi? Hala aynı mı? 10'dan sonra uyarı verir diyorlar çünkü
Bir sıkıntısı yok suan

Bir sıkıntısı yok şu an

Çözüm olarak şarjdan çıkarmadan önce Razer appsini açın şarj hızlıca 100e çıkacaktır denmiş. Muhtemelen App bağlı değilken şarj olmamış gibi algılıyor. Razer forumunda bu şekilde çözmüşler. Siz bu şekilde mi çözmüştünüz?

Razer Barracuda X (2023) not charging while it is OFF

Bu kulaklığı almayı planlıyordum ancak bu fiyat aralığındaki en iyi kablosuz model olmasına rağmen plastik kalitesi ve PC'de App desteği olmamasının getirdiği sıkıntılar soru işareti bırakıyor. Fiyatı çok düştü ve muadil modelleri hala 4-5k civarında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı