Elektronik Razer Barracuda X Wireless 2.969 TL

Kullandın mı da fiyat biçiyorsun?
O fiyata kablosuz bu kalitede ürün yok. 7.1, kablosuz ve bluetooth özellikleri kusursuz. Üstelik Bluetooth da var. Dışarda da kullanabilirsiniz. Thx i 10 dolara aktif edebiliyorsunuz. 7.1 programı ücretsiz. Hafif. Padler de sıkmıyor. Sesi de kaliteli. İllaki biri çıkacak ürüne laf atacak.

Ürün piyasası 3200 demişsin. Ortalama fiyatı 3850. Yakın zaman fiyatı 3500. Neden b*k atıyorsunuz ürüne sabahtan beri bilmiyorum. Rakip ürün sattığınızdan şüpheleniyorum.

Bilgisayar driver kurulumlarını düzgün yapamayanlar veya yanlış usb portuna takanlar oldu. Onlar hata aldı. Ama bilgisayarla aranız biraz iyiyse yaparsınız. Bence satın alın. İsteseniz 14 gün bekleyin açmayın. Zaten yılbaşından sonra indirim olmaz. Şuanda da olacağını sanmıyorum.

Git satın alanların yorumlarına da bak. Forumlarda rakip ürün satan satıcılar da yorum yapıyor.
1734363113707.png

roblox versiyonu 1500 tl ye düşmüştü geçen günlerde

Evet paylaşıldığı anda farketmeme rağmen alamadım. Anlık birşeydi. Bir iki saatlik indirimler bile akakçede görünmeyebiliyor. O indirim de tabiki yansımadı. Aynı hatayı yapıp fazla stok yaparlarsa 1 sene sonra tekrar olur. Yani imkansız bir daha. İndirimli fiyatlar bir malın değerini belirlemez. Ortalama satış fiyatına, ürünün özelliklerine, kalitesine ve müşteri memnuniyetine bakılır.

2900 bandında bile alınabilecek en iyi model. Piyasası 3600 iken 1900 civarında Vatan beleşe satıyor diyorlardı. Şimdi 2900 iken indirimi beğenmiyorlar. Yurt dışı fiyatına göre satılan kaç tane ürün var teknoloji kategorisinde? Kablosuz kulaklık alacaklar için en mantıklı ilk seçenek 2900 liraya Barracuda X'dir. Alabilenlere hayırlı olsun.

2900 bandında bile alınabilecek en iyi model. Piyasası 3600 iken 1900 civarında Vatan beleşe satıyor diyorlardı. Şimdi 2900 iken indirimi beğenmiyorlar. Yurt dışı fiyatına göre satılan kaç tane ürün var teknoloji kategorisinde? Kablosuz kulaklık alacaklar için en mantıklı ilk seçenek 2900 liraya Barracuda X'dir. Alabilenlere hayırlı olsun.

Hocam geçtiğimiz ay düz Barracuda modeli 2999TL'ye satıldığı gözüküyor. Böyle bir indirim oldu mu bilginiz var mı?

Hocam geçtiğimiz ay düz Barracuda modeli 2999TL'ye satıldığı gözüküyor. Böyle bir indirim oldu mu bilginiz var mı?

Hayır yanlış fiyat olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı