İnceleme Razer Basilisk V2

Telefonları varsa öğrenebilirsin bence. Teşhirde Razer Basilisk V2 ( diğer basiliskler de olabilir, küçük farklar dışında aynılar) ve Razer Deathadder V2 var mı sorarsınız.
Mağazanızda bakıp alacağım dersiniz telefonda bilgi alırken. Yoksa sizi pek sallamayabilirler. Uzak mesafeden geleceğinizi vs. de vurgulayın bence.

Telefonları varsa öğrenebilirsin bence. Teşhirde Razer Basilisk V2 ( diğer Basilisk'ler de olabilir, küçük farklar dışında aynılar) ve Razer DeathAdder V2 var mı sorarsınız.

Tamam hocam teşekkürler.

Bir tane bende aldım bu mouse tasarımını seviyorum ilk defa Razer ürün kullanacağım bakalım inşallah memnun kalırım
Alışveriş sitelerindeki kullanıcı yorumlarından anladığım kadarıyla sorunlu ürün çıkma olasılığı çok düşük. Hele ki Razer Viper'a kıyasla.
Umarım memnun kalırsınız.

Deathadder rüştünü ispatlamış bi mouse senelerdir aynı tasarım artık kült olmuş diyebilirim yani bir sürü marka tasarımını kopyalamaya çalıştı bir şekilde esinlendiler. Ben senin yerinde olsam deathadder alır yoluma bakardım.

Bu hypershift denilen şey ne işe yarıyor ? Bende bugün aldım Razer basilisk v2 yi alışmam biraz zaman alacak gibi duruyor , yapı olarak sağ tuşu daha aşşagıda olması fare sağa dogru yatık şekilde olması benim kullanmamı zorlaştırıyor. Farenin kullanımı fena değil ama eski farem 300 gr olduğunu düşünürsem bu fare çok hafif kalıyor ( Eski farem A4 Tech Bh 750 x7 Modeli )

Kullanmadım hiç ama hypershift için belirlediğin bir tuşa basılı tuttuğun süre boyunca diğer tuşlara ikinci bir tuş atama yapıyorsun ve o ikinci tuş işlevine geçiyor. Ben bunu anladım. Klavyedeki FN tuşu gibi.
Aslında simetrik fareler ergonomik açıdan doğru değiller. Bu şekilde bir tarafa yatık ve sadece sağ el kullanımına göre yapılmış fareler eğer siz de sağ el kullanıyorsanız uzun kullanımlarda sizi daha az yorar. Simetrik yapıda olan Steelseries Sensei Raw kullanmıştım. Gerçekten insanı yorduğunu bu tür farelere geçince anladım.
Alışman vakit alabilir çünkü 300 gramlık fareden 92 gram civarındaki fareye geçtin. 82 gramlık Razer Deathadder V2 'den buna geçince alışmam bir saat sürmüştü.
Hafif farelerde kullanacağın DPI ile 300 gramlık farede kullandığın DPI, oyun içindeki hassaslık ayarları farklı olacaktır. İdeali bulman zaman alabilir. Ben mesela bu hafif farelerde 800 DPI ile başladım. 700-600-500 denedim sonra 700-750 DPI'da kaldım. En son 1600 DPI'a karar kılıp oyun içindeki hassaslığı düşürdüm. Battlenonsense Youtube kanalında fare DPI'ları ile hamle gecikmesini ölçen bir test vardı. Testte Razer'ın aynı sensörünü kullanan faresi de vardı. En az gecikmeyi 1600-1800 DPI arasında veriyordu. Bu yüzden bu DPI'a karar kıldım mesela.
Bahsettiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Benim mouse ulaştı ürün kalitesi gayet iyi 350 TL'lik mouse kıyasla olması gerektiği gibi tıklama hissiyatı falan hoşuma gitti ama paketleme cidden felaket bundan sonra Sinerji'den gram bir şey almam Allah'tan üründe problem yoktu ama kutusunun kenarları falan ezilmiş işin trajikomik yanı sipariş verdikten sonra özellikle dedim küçük bir kutu içine koyup gönderin diye baloncuklu poşete sarıp göndermişler ne diyeyim rezillik bu yerli firmalar cidden kötü

Sinerji bilgisayarı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…