İnceleme Razer Basilisk V2

Sürat kargo ile yollama seçili idi MNG'yi seçtim. Kutu sağlam geldi. Almadan önce yorumlardan anladığım kadarıyla Sürat Kargo'dan kaynaklı olabilir kutu ezilmesi vs.

Sürat Kargo ile yollama seçili idi MNG'yi seçtim. Kutu sağlam geldi. Almadan önce yorumlardan anladığım kadarıyla Sürat Kargo'dan kaynaklı olabilir kutu ezilmesi vs.

Bende MNG yi seçtim yorumların yarısında bu şikayet var satıcı anlam veremediğim şekilde yalan söylüyor dünkü görüştüğüm mt siparişleri kutu içine koyup gönderiyoruz dedi bugün aynı mt ile görüşüyorum bambaşka bir şey söylüyor korunaklı gönderiyoruz diyor ee o zaman bu nasıl oldu. Neyse ilkti son oldu Sinerji'den gram bir şey almam artık

Bu sonrada eklenen tuşu çok sevdim , Aşırı kullanışlı macro ataması yaptığında ulaşılabilirliği güzel. Fareyi kullandıkça daha da güzel bulmaya başladım elimin alışması biraz zaman alacak dediğiniz gibi simetrik bir fareden geçince sanki eliniz sağ aşşağıya doğru yatıyor hissiyatı veriyor ama zamanla oyun içerisinde yada normal kullanımda fark etmiyorum bile.

Ergonomik olarak avucunuzun içi sağa dönük haldedir. Doğal duruştur bu. Simetrik fareler insan ergonomisine ters ama sağlak ve solak insanların ikisine birden hitap etmek için bu orta yolu seçiyorlar mecburen. Firmalar ürün gamında simetrik fare de bulunuyor. Sadece solaklara göre fare yapmak riskli. İstatistiklere göre solak insan oranı belli sonuçta.

Sürat kargo ile yollama seçili idi MNG'yi seçtim. Kutu sağlam geldi. Almadan önce yorumlardan anladığım kadarıyla Sürat Kargo'dan kaynaklı olabilir kutu ezilmesi vs.

Birşey sormak istiyorum size benim klavyemde de bu farede de hz seçeneği var 1000 hz ye kadar çıkıyor bu nedir 1000 hz olması ne gibi avantajdır , 1000 hz mi kullanılmalı ?

Birşey sormak istiyorum size benim klavyemde de bu farede de hz seçeneği var 1000 hz ye kadar çıkıyor bu nedir 1000 hz olması ne gibi avantajdır , 1000 hz mi kullanılmalı ?
Farenin bilgisayara saniyede raporlama hızı. Milisaniye olarak 1 MS'e denktir. Münkünse 1000 HZ'in altına düşme. Bazı turnuva oyuncuları 500 HZ'i seçiyormuş. Ona bir şey diyemem. Şimdi Shroud 250 HZ yapsa, oyunda hayvan gibi ping olsa adam o gecikmeyi hesaplar yine kafaya boşaltır şarjörü.
Sonuç olarak 1000 HZ pooling rate (raporlama hızı) yani 1 MS gecikme güzel bir nokta.

Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için çok yardımcı oldunuz.

Pooling rate (raporlama hızı) düştükçe gecikme artar sonuç olarak.
Basilisk V2 ile oyun kaydım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Tuş sertliği nasıl? Ben genel olarak mermileri tek tek attığım için biraz daha sert bir tuş tercih ediyorum. Tek tek atarken mouse yumuşak olduğunda tek tek atmamı engelliyor mouse adeta yapışık kalıyor gibi. Bu mouse için böyle bir durum söz konusu mu?

Orta veya orta yumuşak diyebilirim. Tek tek atan silahla seri tıklıyorum ama yanlışlıkla fazladan atış yapma gibi bir durum olmadı. Basilisk V2 ile BF 5'te Gewehr43 kullanımım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…