İnceleme Razer Basilisk V2

Merhaba. Acaba jitter click yapılıyor mu?

Jitter click nedir bilmediğimden bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Hocam örnek olarak şu videodaki gibi: (Bu videodaki arkadaş kavramadan yapmış ama biraz kavrayarak yapmak gerekiyor.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç denemedim, olmaz bence.

Denemediğim için, kaldi ki o kadar seri tıklayamam. Haliyle o şekilde tıklama potansiyeli bende yok fare yapabiliyorsa da.
Hocam hızlı tıklama olayını hallederim ben. Sadece elin o tutuşuyla kullanılabilir mi onu merak ettim.

Onu en iyi bir mağazada denemelisin. Harhangi bir Basilisk eline uysa yeter. Hepsi aşsğı yukarı aynı kalıpta. Ya da Amazon gibi bir yerden alırsın. Baktın olmadı iade edersin.
Mediamarkt mağazasında vardı galiba bir deneyeyim teşekkürler.

Deathadder V2 modelini de Basilisk V2 modelini de çok güzel anlatmışsınız. Ancak ben Basilisk'i baştan eledim. Çünkü soldaki kauçuk şey hemen soyuluyormuş. Zaten istediği kadar sağlam yapıştırsınlar, o şey bir zaman sonra soyulmaya mahkum. Ben Deathadder V2 ve Viper Mini modeli arasında gidip geliyorum şu an. Sizin bu konu hakkındaki önerinizi de duymak isterim.

Rekabetçi bir Warzone oyuncusuyum, arada Kovaaks, Aim Lab de oynarım çünkü tracking senaryolarında en zirvede oluyorum genelde. Şu an kullandığım mouse olan Logitech G102'den aslında memnunum. Fakat oyun içerisinde parmağım çok hafif değse de tekerlek dönüyor ve silah değişiyor. Mouse tekerleği sapıtmaya başladı. Bir başka şikayetim ise, artık farem çok mu uzun bilmiyorum ama bazen aşağı çekerken farenin kıç kısmı avucumun içine değiyor. Avucum, fareyi aşağı çekmeye engel oluyor. (Burada bilek kullanarak hafif bir aşağıya çekmeden bahsediyorum, fareyi kavrayıp kolumla aşağı çekersem elbette engel olmaz.) Bir de iyi aimerlardan duyduğum kadarıyla hafif farelerin hep daha iyi olduğunu söylerler. Bu sefer buna dikkat edeceğim.

Kriterlerim bunlar, siz bu 2 fareden hangisini tercih ederdiniz?

-Hafif olması.
-Warzone gibi oyunlara uygun olması.
-Çoğunlukla fingertips, nadiren claw tutuş kullanırım. (Neredeyse hiçbir zaman palm grip kullanmam).
-El uzunluğum 18 cm, avuç uzunluğum 9cm, avuç genişliğim 9 cm.

Sanırım ben popülaritesinden ve popülaritesine göre neredeyse hiç olumsuz yorum almaması nedeniyle Viper Mini'yi seçeceğim. Ama çok mu hafif olur diye bir endişem de var tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…