İnceleme Razer Basilisk V2

Bahsettiğiniz tutuşlarda Viper Mini daha ideal gibi geldi bana.
Hafiflik bahsettiğiniz tutuşlarda dezavantaj değil avantaj bence.

Yaklaşık 2 yıldır Basilisk v2 kullanıyorum çok aktif bir şekilde genelde fps oyunu aşınma çok fazla.

Dosya Ekleri

• image_2023-06-27_19-42-50.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 45
  • image_2023-06-27_19-44-05.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 40
Yaklaşık 2 yıldır Basilisk V2 kullanıyorum çok aktif bir şekilde genelde FPS oyunu aşınma çok fazla.

Erimiş resmen. Bu ne böyle ya.
2 yıldır şok Market'ten 100 TL'ye aldığım fareyi kullanıyorum hâlâ taş gibi.
En az 7000 saat kullandım fareyi.

Erimiş resmen. Bu ne böyle ya.
2 yıldır şok Market'ten 100 TL'ye aldığım fareyi kullanıyorum hâlâ taş gibi.
En az 7000 saat kullandım fareyi.

Aynen öyle. Daha 2 ay garantisi var. Razer konusunda ne kadar iyi olsa da bu aşınma olayı çok fazla var.

Çok memnunum. Bazen Pubg, çoğunlukla World War 3 ve Battlefield 2042 oynuyorum.
Dostum halen kullanmaktaysan deneyimin nasıl, aşınma var mı? Anladığım kadarıyla scroll wheel sağ sol yönlerine makro ataması yapılabiliyormuş -bana sağlam gelmedi- aktif olarak kullandıysan bir gevşeme var mı?

Bu tür sorunlar yaşamadım. FPS oyunlarında daha hafif alternatiflere geçtim. Sırasıyla Glorious Model I, Glorious Model D 2 Pro kullandım. Şu an ATK Blazing Skies X1 Pro Max kullanıyorum.
Razer ile aynı şekil ama daha hafif, skatezi ve kablosu daha iyi Glorious Model I'ya geçtim. FPS oyunlarında daha iyi nişan alıp ateş etmek ama yine de ergonomiden vazgeçmemek için Glorious Model D 2 Pro (1 KHZ olanı) kullanmaya başladım. Kablosuzda 4 KHZ olanını şarjı aşırı düşürdüğü için tercih etmedim. Bu farenin de ince atışlarda beni bazen frenlediğini farkettim. FPS için daha uygun olan Razer Viper ile bire bir aynı ölçülerde olan, bataryası 500 MAH (bayağı yüksek piyasadakilere göre), omron optik anahtarlı, yazılım kurulumuna gerek olmadan web sitesi ile ayar yapılabilen, kablosuzda 8000 HZ destekli (Wraith ilk 1000 üründe 8000 HZ dongle hediye veriyor, normalde içinde gelen 1000 HZ dongle kullanıyorsun) ATK Blazing Skies X1 Pro Max kullanıyorum. Üstelik rakibi Razer Viper'ın en son ürününün yarı fiyatına.
Aim konusunda çok rahatım şimdi. Battlefield 2042'de NTW 50 gövdeye tek atan sniper ile 3.5X dürbünle yakın ve orta mesafede 20-30 kill rahat alıyorum. Quick scope filan karışık. Diğer silahlarda zaten hakimiyet sorunu hiç olmuyor bu fareyle. Fare çok stabil. Sensöründen mi yoksa kullandığı Nordic 52840 MCU'dan mı bilmiyorum. Özellikle BF 2042'de işlemcim darboğaz yaptığı için 2000 HZ pooling rate kullanıyorum. Bu halde bile çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…