Razer Basilisk X Hyperspeed İncelemesi

Ürün bende mevcut ama daha bandrolü müdür artık jelatini bile açılmamış şekilde klavyesinin yanında duruyor bir ara satmayı düşündüm sonra fiyatı deli gibi öldüren çılgın letgo'cular vardı bende yedek olarak tutuyorum kendi klavye mouse'ıma birşey olursa bunları kullanırım, diye. Rattle dediğiniz olaylar bi düşündürdü beni ama uzun vadedir kullanan bir abim var memnun mouse'tan.

Başlangıç var gibiydi, uzun zamandır kullanıyorum şu ana kadar o şekilde hiçbir sorunla karşılaşmadım diyebilirim. Geldi geçti gibi bir şey oldu.

Hocam ürün şu an itibarı ile 330 lira civarı bir fiyatta. Radarıma girdi, alasım var ancak kararsızım. Kablosuz olması önemli. Siz hâlâ kullanıyor musunuz? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Hala kullaniyorum hocam, tamamen sorunsuz ilerliyor su an. Kablosuz oldugunu fark etmiyorum bile, kablo gereksizmis gibi geliyor artik. Ben normalde pek FPS oynamam ama FPS oynayan kuzenim bir gecikme fark etmedigini soylemisti.

Hala kullaniyorum hocam, tamamen sorunsuz ilerliyor su an. Kablosuz oldugunu fark etmiyorum bile, kablo gereksizmis gibi geliyor artik. Ben normalde pek FPS oynamam ama FPS oynayan kuzenim bir gecikme fark etmedigini soylemisti.
Yanıtınız için teşekkür ediyorum hocam. Ben de dün sipariş ettim, umarım sizin gibi sorunsuz olur. Aynen sizin gibi çok fazla FPS oynamayacağım.

Farenin son durumu nedir hocam?
Hala kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım hala. Son zamanlarda elime nedense uymadığını hissetmeye başladım, ileride Razer Deathadder V2 Pro gibi bir modele geçmeyi planlıyorum. Yine de, şu anki fiyatı düşünüldüğünde alınabilecek en iyi kablosuz mouse modellerinden biri olduğuna eminim.

Bu inceleme yazısını da okuyunca zaten tasarımını ve özelliklerini fiyatına göre iyi bulduğum bu mouseyi aldım. Çift bilgisayar kullandığım için çift mouse de kullanmak zorunda kalıyordum. Bütün üstteki yorumlara katilmakla birlikte bir de Bluetooth ve 2.4 GHz bağlantıyi birlikte sunmasıyla da benim gönlümü fethetti. Alttaki anahtarı sağ-sol yaparak iki bilgisayar arasında saniyelik geçiş yapabiliyorum. FPS oyunları da oynarım arada düşüncesiyle almıştım ancak hala tecrübe etme şansım olmadi, ancak şimdiye kadarki kullanım tecrübem FPS oyunlarında üzmeyecek bir mouse izlenimi veriyor. Kısacası inceleme yazısı için eline sağlık, ben de bu mouseyi tavsiye ederim kablosuz mouse arayanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…