Razer Black Widow V3 almaya değer mi?

Bütçe
900TL
Cherry MX Blue Switch'ler ile Green Switch arasında hissiyat farkı var.
Ne kadar Green ve Blue Switch özellik olarak birbirine çok yakın olsa da hissiyat olarak gerçekten büyük bir fark var.
Blue Switch'lerde tıklama noktası neredeyse gidiş mesafesinin ortalarına yakınken Green Switch'te neredeyse başlarda. Yani çok ufak bir yol payı var bu yüzden yazma performansı ve LoL gibi oyunlarda daha anlık tepki için Green Switch'in daha önde olduğunu düşünüyorum.
Bu kullanımla alakalı. Kimisi tam basmayı tercih ediyor kimisi ufak dokunuşları. Profil boyu ve switch rengi tercih meselesi olduğu için şu daha iyidir demek pek doğru değil. Switchlerin kalite farkına bakabiliriz bu konuda. Benim tercihim Razer olmazdı diğerleri varken.
 
Az önce siparişini verdim. Asus ROG Strix Flare kullanıyordum. Klavye kafayı yedi. İade ettim. Bilek desteği plastikti. Razer'da da plastik. Razer'in üst tarafı metal ayrıca. Blue switch kullanıyordum yani beni ses rahatsız etmiyor. Benim için sıkıntı oluşturabilecek durum yok gibi duruyor. Bu fiyatlara Cooler Master CK550 V2 ve XPG Summoner var. CK'a ısınamadım. Summoner'ın yazılımı sıkıntılı diyorlar. Razer'in fiyatı da avantajlı olunca aldım. Sende kendine göre karar verebilirsin.
 

Geri
Yukarı