Razer BlackShark V2 Pro nasıldır?

BlackShark V2 Pro'yu bende almak üzereyim. Yorumlardan anladığım kadarıyla herkes bu üründen memnun. 2800 altına düşerse alacağım. Şu an emanet biraderin kulaklığı kullanıyorum. Logitech G432 mavi kablolu.
G733 ve Blackshark V2 Pro oldukça güzel kulaklıklardır. Rahatlık istiyorsanız G733, daha çok performans istiyorsanız BSV2Pro daha iyi olacaktır.

Dedikleriniz cikti direk kablo ile baglanmak mumkun degil mi daha iyi kalite alabilmek için? Bazi modellerde ses karti cikiyormus.
V2 PRO zaten kablosuz o USB portu zaten ses kartı işlevi görüyor sesi oradan alıyor. Kablo takmak için gereksiz seçim olmuş zaten bunun amacı kablosuz oynamak.

V2 PRO zaten kablosuz o USB portu zaten ses kartı işlevi görüyor sesi oradan alıyor. Kablo takmak için gereksiz seçim olmuş zaten bunun amacı kablosuz oynamak.
Forumda bu kulaklık ile ilgili konu gördüm ve kablo ile FPS oyunlarında daha kaliteli olduğunu söylüyordu. Ondan söyledim.

Forumda bu kulaklık ile ilgili konu gördüm ve kablo ile FPS oyunlarında daha kaliteli olduğunu söylüyordu. Ondan söyledim.
Her zaman kablo 1-0 öndedir kablosuza göre. Kulaklar çok hassas değilse yada ses hastası değilseniz kablosuz konfor olarak tercih edilebilir.

bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum senheiser pc 363d kulaklığım çok rahattı tam kulağı sarıyordu dolby headphones ile mükemmel uyumluydu film oyun müzik beni tatmin etti ama emeklilik zamanı geldi razer bi şansı hakediyor kablosuz dolby performansını merak ediyorum

SteelSeries kulaklık denedim ayarları olsun kulağı yaptığı baskı olsun sevemedim hafif kulaklık istiyorum bu yüzden çok araştırdım v2 proda karar kıldım

bu kulaklıkta dolby digital var dolby headphones dts headphones ve windows sonic destekli ama karşılaştırma sitelerinde yok diyor

Son düzenleme:
SteelSeries kulaklık denedim ayarları olsun kulağı yaptığı baskı olsun sevemedim hafif kulaklık istiyorum bu yüzden çok araştırdım v2 proda karar kıldım

bu kulaklıkta dolby digital var dolby headphones dts headphones ve windows sonic destekli ama karşılaştırma sitelerinde yok diyor
Kendi Ses kartı THX destekli. Yazılımı mevcutsa o şekilde de kullanabilirsiniz sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı