Razer BlackShark V2 Pro vs Razer Kraken V3 Pro

kivanco

Femtopat
Daha fazla  
Merbahalar, arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2 kulaklık arasında kaldım. Fiyatları birbirine çok yakın. Görsel olarak Kraken V3 Pro ilgimi çekti. Cok sorunluymuş Kraken V3 Pro sorunları devam etmekte mi? Hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler.

Kraken V3 PRO acik ara daha iyi. Sorunlari da devam etmiyor. Zamaninda @BerkayZ87 ile bu iki kulaklik arasinda konusmustum.

@550519 yorumun için çok teşekkür ederim dostum ozaman Kraken V3 Pro sipariş ediyorum tavsiye ediyorsan okadar kötülemişler ki korktum görüntüsü filan çok güzel programı paraliymis doğru mu

@550519 yorumun için çok teşekkür ederim dostum ozaman Kraken V3 Pro sipariş ediyorum tavsiye ediyorsan okadar kötülemişler ki korktum görüntüsü filan çok güzel programı paraliymis doğru mu?
Hayir.

@550519 thx ücretsiz mi veriyor son kararımız mi kanka sipariş edeceğim daha iyi diyorsun değil mi net

@BerkayZ87 teşekkür ederim dostum

Çok sağ olun sipariş verdim.

Çok sağ olun sipariş ettim <3 @BerkayZ87 @550519

Kulaklık elime geldi böyle bir şey yok çok teşekkür ederim iyiki varsınız eyvallah süper sayenizde @BerkayZ87 @GalaxySal450

Kulaklık elime geldi böyle bir şey yok çok teşekkür ederim iyiki varsınız eyvallah süper sayenizde @BerkayZ87 @550519

Son düzenleme:
Bugün V3 Pro aldım. Sesi kulaklıktan %100 yapınca cızırtı geliyor. Sizde de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…