Razer BlackShark V2 Pro vs Razer Kraken V3 Pro

Razer Kraken V3 Pro önerir misin?
kanka efso cidden parasını hak ediyor kalite, ses, tasarım çok iyi. Hypersense kulağı yoruyor çok kullanmıyorum. Müzik dinlerken bazen açıyorum, arada iyi olabiliyor kapatabiliyorsun özelliği . Kulaklıkla ilgili almadan önce bir çok araştırma yaptım Razer kalitesi kanka derim geçerim. Ilk çıktığın da bir çok hata varmış şuan ben bir sorunla karşılaşmadım. Güncelleme getirmişler. Razer v3 Pro frimware yazıp bakabilirsin güncellemeye.

Kankam bilkomu arar mısin Razer yetkili teknik servis kanka bir daniş bakalım. Üzüldüm ne alaka cızırtı çıkması Razer yetkili servis olarak provideo ilgileniyor yardımcı olup en kısa sürede çözülür inşallah.

Razer canlı destekle konuştum, değişim yap aldığın yerden dedi, onlar yardım etmezse biz daha çok ederiz gibi bir şeyler söyledi. Deneyeceğim şansımı. Jakla kullanınca cızırtı yok. Kablosuzda çok kısık bir cızırtı.

Razer canlı destekle konuştum, değişim yap aldığın yerden dedi, onlar yardım etmezse biz daha çok ederiz gibi bir şeyler söyledi. Deneyeceğim şansımı. Jakla kullanınca cızırtı yok. Kablosuzda çok kısık bir cızırtı.
kanka satın aldigin yer teknik servise gönderir diye düşünüyorum. Içine sinmediyse kanka dene bırakma peşini

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı