İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evden aldırmak ücretli değil mi? Ek olarak fatura koydunuz mu ürüne, sadece garanti belgesi ile mi gönderdiniz?

Evden aldırmak ücretli değil mi? Ek olarak fatura koydunuz mu ürüne, sadece garanti belgesi ile mi gönderdiniz?

Anlaşma kodunu yazınca almıyorlar. Dediğim gibi İtopya'dan kodu almanız lazım. Hem garanti belgesi hem faturayı koydum içine.

@Msevket44 @Teacher80 sizlerin tavsiyesine uyarak siparişimi verdim 1400TL gibi aslında muazzam ucuz bir fiyata QP Bilişim'den aldım bakalım gelince testlerimi yapacağım ve buraya yazacağım. V2 X ürününden bu ürüne geçtim amacım tamamen kablosuz kulaklığın gecikmeye sahip olup olmadığını test etmekti ki zaten Surround olayına gelirsek streo kulaklıktan 7.1 özelliğine geçince ister istemez başta sesler boğuk güm güm gelir sonradan kulağımız sese alışarak normalleştiriyor ve kat kat iyi ses gelmeye başlıyor. THX sesini hiç test etmedim ama onun da iyi olacağına hiç şüphem yok. Bugün yarın kulaklık gelir ve hemen incelemesini yazıp videosunu çekeceğim. İleride bu ürünü almak isteyen arkadaşlara bir faydamız dokunsun

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Ürünü kafamdan hiç çıkarmadım yaklaşık 4 saattir kullanıyorum rahatlık olarak 10 numara olmuş izolasyon dediğiniz gibi bir tık eksik çünkü hava alan bir pedi var. V2 X serisinin izolasyonu deri olduğu için daha iyiydi ama bu sefer de terleme yapıyordu o yüzden +1 puan verdim Pro'ya. Yazılımsal olarak çok fazla kurcaladım fakat bu mikrofon hiçbir şekilde tatmin etmedi kimle konuşursam konuşayım sesin radyodan geliyor, vızıltılı, derinden geliyor gibi cümleler kurdular. İlk hali çok kötüydü mikrofonun ama 3-5 ayar yaptıktan sonra bir nebze de olsa düzeldi. Hiçbir şekilde kablolu kulaklığın mikrofon kalitesinde olamamış o zaten beklediğim bir şeydi ki zaten bütün kablosuz kulaklar böyle diye biliyorum. Müzik olarak 10 numara, oyunlarda 10 numara eğer bu kulaklığı diğer modellerle kıyaslayacak olursak benden yine +1 puanını aldı. Son olarak ekleyeyim, mikrofonu en düzgün hale getirecek güncel bir ayar bulabildiniz mi çünkü bayağı bir rahatsız edecek gibi geliyor bu konu. Arkadaşlarım eski sesime alıştığı için böyle geliyor olması da olası.

Güle güle kullanın. Blackshark V2 USB modeli de böyleydi ses kartından beslendiği için mikrofon biraz robotik veriyor sesi. Önceki V2X ise direkt anakarttan beslendiğinden dolayı sesi daha pürüzsüz iletiyordu. Aslında V2 Pro'nun mikrofonu daha büyük daha iyi olması gerekirken dediğiniz gibi olabilir, ekolayzır ile daha iyi hale getirebilirsiniz ya da filtreyi çıkarıp deneyin.

V2 X'in mikrofonu V2 ve V2 Pro'ya göre daha iyi olduğu bir gerçek. Bilgisayar başına geçince güncel mikrofon ayarını, oyun ve müzik ayarını paylaşırım. Firmware Update yapmayı unutma bu arada.
Bir not: en yüksek seste bir hafta vs. kullandıkça ses daha da güzelleşiyor. Burn in olayı mı neydi adı, o oluyor.

Çok teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi direkt anakarttan beslenmediği için bu tarz olaylar yaşanması gayet normal gibi. Filtreyi çıkarttım denedim sonuç yine aynıydı. Ekolayzer ayarları yaptım ama yine arkadaşlarım sanki pilotun kuleyle konuşması gibi bir ses çıktığını söylüyor.

Firmware Update'i otomatik olarak takınca yaptı. Harici olarak denedim ama yine güncel olduğu yazıyordu. Evet incelemenize bakmıştım burn in olayı için genel olarak son sese yakın dinlemeye çalışıyorum ama kulağım parçalanacak gibi gerçekten çok sesli bir kulaklık. Olur gerçekten çok iyi olur çünkü bu şekilde olursa mikrofonu tamamıyla benim için hüsran olacak maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…