İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazılım sorunu olabilir. Ben de iki modda da ses seviyesi aynı.

Kulaklığı aldığın site linkini atabilir misin?
Aktivasyon dediğin Razer hesabı oluşturmanı istiyor. Ondan sonra görünür menüler vs. büyük ihtimalle.

Kulaklığı aldığın site linkini atabilir misin?
Aktivasyon dediğin Razer hesabı oluşturmanı istiyor. Ondan sonra görünür menüler vs. büyük ihtimalle.
Razer hesabı oluşturup login oldum. Kurulum esnasında seçeneklerden sadece Razer Synapse ve THX Spatial Audio seçeneğini seçerek kurulum yaptım.
Şimdi düzeldi. Önerdiğiniz ayarları uygulayacağım şimdi.

Site linkini acaba imitasyon mu diye sormuştum. İtopya yaşa basmaz. Razer farelerde imitasyon olayı çok, dedim kulaklıkta da mı var.
Konforunu arttırmak istiyorsan şu padleri öneririm. Daha rahatlar:
Geçen ay orjinal padini taktım dayanamadım geri internetten aldığıma geçtim. Cildine hissiyatı daha iyi, kulaklık daha iyi tutunuyor, daha az terletiyor... Orjinalini kullanmayı hiç düşünmüyorum. Bu padin ikincisini alcam dönüşümlü kullanmak için.

Son düzenleme:
@Teacher80 değerlendireceğim hocam. Şarj olması için sadece USB kablosunu takmamız yeterli mi? Herhangi bir düğmeye basmamıza gerek var mı?

Otomatik olarak şarj ediyor dostum kabloyu taktığında. Bir de taktığın yerin yanında ışık yanıp sönüyorsa şarj ediyor demek.
@Teacher80 değerlendireceğim hocam. Şarj olması için sadece USB kablosunu takmamız yeterli mi? Herhangi bir düğmeye basmamıza gerek var mı?

Dostum konuyla biraz alakasız ama XPG 8100 1TB modelini ben de kullanıyorum fakat mavi ekran yemeye başladım. Yüksek GB içeren dosyalarda oluyor genellikle mesela indiriyorum veya taşıma yapıyorum direkt mavi ekran veriyor. Sende böyle bir sorun olmuş muydu?

Olmaması lazım. Ürünün sitesinde uygulaması vs. varsa kur. Firmware update ile çözülüyor genelde. O halde de sorun yaparsa servise artık. Günümüzde kasa içi donanımdan çevre birimlerine her şeye firmware update çıkıyor.

@Teacher80 dostum ilk oyunumu oynadım çok zorlandım aşırı berbat kulaklık ya. Tiz oyunlar sürekli. Ne ayarı yaparsam yapayım tok ses alamıyorum? 500 TL'lik Asus kulaklığım inan %500 daha iyi oyunlarda.
İade edebilirsin tatmin etmediyse. Benim oyun için kullandığım EQ tiz ağırlıklı, onu iptal edebilirsin.
THX'in Auto olduğundan emin ol bu arada. En iyi verimi Auto'da alıyorum. Müzikte THX'i kapatıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…