İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İade edebilirsin tatmin etmediyse. Benim oyun için kullandığım EQ tiz ağırlıklı, onu iptal edebilirsin.
THX'in Auto olduğundan emin ol bu arada. En iyi verimi Auto'da alıyorum. Müzikte THX'i kapatıyorum.
THX menüsünde (Mixer) "Manual" ayar altında Other Applications (işe yaramazsa) girdiğin oyunun modunu değiştir. Enhancement menüsünde Sound Normalization ayarını aç ve equalizer ile basslara ağırlık ver. Böylelikle az kayıpla istediğin gibi ayar yapabilirsin.

Ellerinize sağlık. On numara bir rehber olmuş. Bu tarz yüksek fiyatlı bir ürüne yaraşır

Geçen izlediğim şu videodaki ayarları denedim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
BF5, BF2042 ve PUBG için önerdiği ayarları test ettim. Bass boost dışında gayet hoşuma gitti. Kaldı ki oyununa göre önerdiği EQ zaten bass boost içeriyor, bir de yazılımdakini aktif edince ses bozuluyor gibi geldi bana.
Müzik için önerdiği ayarlar hiç hoşuma gitmedi. Sesi bozuyor resmen.
Bu video hem Blackshark V2 hem de Blackshark V2 Pro için geçerli diyor eleman. Umarım işinize yarar.

Evet dediğiniz gibi Bass Boost ile ekolayzır bir arada olunca baslarda bozulmalar oluyor bende de. Fakat ses kasmak için basları açtığını sanıyorum işe yarıyor çünkü. Daha önceki ayarları kullanıyordum biraz kurcalayarak, güncellemiş demek ki. Denemekte fayda var.

Videoda bahsettiği gibi custom mode yapıp THX'i de kapatmayı unutmamak lazım.
Custom mode yapıp THX kapatırsak gene de işe yarıyor mu ki? Bunun için Manual'de kalması gerekiyor diye düşünüyorum. Ek olarak Razer ses kartına sahip kablolu şekilde mi kullanıyor veya başka bir şey mi anlamadım gitti.

Videoda adamı yanlış anlamadıysam THX'i ve alt ayarları aynı onun gibi yapınca da o custom mode aktifmiş.

Şu anda Asus H7 Core 7+1 kulaklık kullanıyorum. Bunun gibi oyunlarda tok ses vermesi için ne yapmam gerekiyor daraldım artık ya.
Karı gibi ses veriyor nasıl bir kulaklık bu anlamadım gitti. Bütün ayarları yaptım olmadı.

Başka bilgisayarda da denediğinde de sonuç aynı ise o kulaklıkta sorun var büyük olasılıkla. Garantiye yollamaktan başka bir şey aklıma gelmiyor malesef.
Bu arada wireless adaptörü USB 3 portuna taktığından emin ol.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…