İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rtings testinde kablolu daha fazla puan almış hocam. Kablolu daha mı iyi oluyor? Mikrofon testini dinlediğimde kablolu daha iyi geldi bana.
İkisini de dinledim sanki aynı gibiydi çok minimal fark vardı. Aynı sürücünün kablosuz hali gibi düşünebilirsiniz. Kablosuz alma gibi derdiniz yoksa V2 yeterlidir.

@Teacher80
hocam merhaba blackshark v2 pro satın aldım ama ses ayarlarını sizin göstemiş olğunuz gibi ayarlamama rağmen sesler çok karışıyor ayak seslerini bile doğru kasamıyorum yardımcı olur musunuz mümkünse

Çok geçmiş olsun hocam. Rezalet bir kulaklık satın almışsın

İkisini de dinledim sanki aynı gibiydi çok minimal fark vardı. Aynı sürücünün kablosuz hali gibi düşünebilirsiniz. Kablosuz alma gibi derdiniz yoksa V2 yeterlidir.

Bende Windows'un sağ altta bulunan ses açma yerinden sesi %90'dan %50'ye çekersem pipet sesi gibi ses çıkıyor sizde de oluyor mu bu şekilde.

Olabilir size bozuk ürün denk gelmiştir, geçmiş olsun.

İlk aldığımın kablosu dolanıyordu değişim verdiler değişimden gelen ürün 4 ay sonra falan sesi boğuk çıkmaya başladı şimdi değişim. Kararıyla bunu verdiler bunda da sorun var 3.değişim kararını verirler mi acaba?

Olabilir size bozuk ürün denk gelmiştir, geçmiş olsun.

Bu sorundan değişim verirler mi sizce.

Son düzenleme:
Verirler diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…