İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalitesi nasıl hocam? Bunlar deri bu arada değil mi? Değiştirirken sıkıntı oldu mu, kolay mı?

@CS Relboron @Teacher80 kulaklığı tamamen FPS oyunu için aldım ve sadece CS:GO oynuyorum. Tecrübe ettiniz mi CS:GO'da? İzlenimiz nedir? Benim için en önemlisi bu
Hocam ben kablolu modeli kullanıyorum uzun zamandır, ses kasma konusunda gayet iyi. Cs go ve Rainbow six oynadım, arada valorant giriyorum.

Sorun bu ama hem telefondan hem de kendi mikrofonundan denedim ses gitmiyor mikrofona THH'ye sadece yazsam.
Bir de diğer kullananlarda olmadığına dair ss'ler eklesem kabul ederler mi yoksa o sesi atmam mı lazım illa.

Bende Windows'un sağ altta bulunan ses açma yerinden sesi %90'dan %50'ye çekersem pipet sesi gibi ses çıkıyor sizde de oluyor mu bu şekilde.

Ben de emin değilim ama ürünle beraber savunmanı alırlar sorun nerede diye, daha sonra onların savunmasını alıyor diye biliyorum en son da karara varıyor. Daha detaylı öğrenmek için ayrı konu açıp sorabilirsiniz belki bu konuda yardımcı olabilirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…