İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Teşekkürler sağ ol cevap verdiğin için.

Hocam THX için ayar verebilir misiniz? CS:GO veya benzeri rekabetçi oyun için.

Yoğun bir dönem geçirdiğimden forumla pek ilgilenemedim. Malum uzman öğretmenlik sınavı var.
Bilgisayarımda Battlefield 1, 5, 2042 ve World War 3 kurulu. Oynadığım oyunlarda THX kapalı sadece EQ ile ince ayar yapıyorum. Adım sesleri vs. daha iyi kasıyorum. THX açınca sesler yine kasılıyor ama adım seslerinin barizliği gidiyor gibi geldi bana. Başka oyunlarda THX kapalı işe yarıyorsa da bende kurulu değiller şu an.

Bende 2 adet THX Spatial çıkıyor sebebi ne olabilir ve hangisini seçmeliyim? Ayrıyeten THX Spatial Audio uygulaması açılmıyor bende, sadece Synapse üzerinden bi' şeyler yapabiliyorum bunu nasıl çözerim?

Normal kurulumda da ayrı olarak THX uygulaması açılmaması lazım. Synapse üzerinden giriyorsun normalde. Önerim denetim masasında program ekle/kaldır menüsünden Razer ve THX adına ne varsa kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp Sadece Razer Synapse'ı kurmandır.

@Teacher80 hocam konuyu yine canlandırıyorum bildirimlerden belki sıkışmışsınızdır ama önümüzdeki günlerde SteelSeries Arctis7 Wireless modelinden bs V2 Pro modeline geçiş yapmak istiyorum klavye ve farem Razer yazılım karmaşası olduğu için ve bazen bu iki yazılım birbiriyle çakıştığı için değiştirmek istiyorum sizce geçmeye değer mi?

Arctis 7 Wireless modelini kullanmadım. İncelemelerden anladığım Artis 7'ye göre Blackshark V2 Pro'nun ses kalitesinin daha iyi olduğu. Mikrofon kaliteleri için ise iki kulaklığın da inceleme videolarında mikrofon testine bakmak gerek.
Blackshark V2 Pro'nun ses ve mikrofon için ayrıntılı yazılımı bir artı tabi ki. Arctis 7'de bu kadar ayrıntılı ayar yok diye biliyorum.

Arctis 7 modeline utanmasalar şarj göstergesi bile koymayacaklarmış oyun 7+1 açma oyun moduna geçme ve şarj göstergesi var EQ ayarı var ama hiçbir işe yaramıyor

Ek olarak da mikrofon olarak HyperX Quadcast kullanıyorum mikrofonunun kalitesi çok dert değil nadiren kullanıyorum kulaklık mikrofonunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…